Corporate Recruiter - Part Time

De functie

Ben jij resultaatgericht en hou je van veel zelfstandigheid? Lees dan snel verder! 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aantrekken en selecteren van (jong) technisch talent. Na je inwerktraject ga jij zelfstandig aan de slag met het aanspreken en werven van passende kandidaten voor ALTEN. De hoeveelheid uren die jij besteed aan deze rol is geheel aan jezelf. Ook in de locatie zijn we erg flexibel; naarmate je zelfstandiger wordt ben je vrij om op kantoor langs te komen, maar je mag ook je eigen werktijden bepalen en vanuit thuis werken. 

Jouw profiel

We zoeken iemand die het leuk vindt om proactief bij te dragen aan een groeiende organisatie waar kennisdeling en fun belangrijke kernwaarden zijn. Leg jij makkelijk contact, ben je resultaatgericht en hecht je veel waarde aan een gezellige samenwerking met jouw collega’s? Kom dan kennismaken!

  • Student aan een Hbo- of WO-opleiding (Alle studieachtergronden zijn welkom, maar als je een technische achtergrond hebt is dat een pré!);
  • Een sociale en enthousiaste persoonlijkheid;
  • Resultaatgerichte, gedreven en aanpakkersmentaliteit;
  • Een commerciële instelling en can-do attitude;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

ALTEN biedt

Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van ALTEN Nederland. Wij bieden je een uitdagende positie binnen een dynamisch en gedreven organisatie. In deze rol werk je naast een standaard maandbedrag op commissiebasis. Op die manier heb jij de hoogte van je ongelimiteerde maandelijkse beloning zelf in de hand! En bevalt de rol? Dan kunnen we na je studie kijken of je kan doorstromen naar de fulltime corporate recruiter rol, waarbij je verantwoordelijkheid krijgt over het gehele recruitmentproces binnen je team, en extra taken mag oppakken zoals aanwezig zijn op beurzen en andere events!

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Nog vragen? Neem dan contact op met Mirthe Levels, Recruitment Manager, via mirthe.levels@alten.nl 

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Details
Publication date 03/05/2023
Location Capelle Aan Den Ijssel - Apeldoorn
Categorie Management/Staff
Recruiter Mirthe Levels
Reference Number AD000264