Business Manager Mechatronics

De functie

Ben jij een geboren ondernemer, resultaatgericht en heb je een mechanica/electronica achtergrond? Dan zijn wij bij ALTEN Nederland op zoek naar jou!

De uitdagende en diverse rol van Business Manager bestaat uit 3 hoofdpijlers: Sales, People management en Recruitment. Het is een dynamische positie waarin jij jouw eigen team van klanten, projecten en consultants gaat opbouwen. Daarbij werk je nauw samen met je mede business managers, recruiters, office managers en uiteraard de consultants. Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het verwerven van projecten in de mechatronics;
  • Het voeren van selectiegesprekken met consultants voor jouw team;
  • Het begeleiden, coachen en managen van jouw team van consultants;
  • De follow-up van projecten bij jouw klanten.

Binnen ALTEN richt Mechatronica zich specifiek op de competenties Mechanica, Elektronica en Control met toepassingen die variëren van robotica tot machinebouw en van medisch tot hightech.

Gezien de complexiteit van de rol en het uitdagende takenpakket, ga je starten met een uitgebreid inwerktraject waarin je met alle facetten van de rol bekend gaat raken. Hiervoor krijg je een ervaren Business Manager als coach die jou gaat begeleiden en helpen met het laten groeien van jouw business en team van consultants.                                                      

Benieuwd naar de werkweek van een Business Manager? Bekijk hier het verhaal van Business Manager Arnold Schutter: https://www.alten.nl/2022/01/10/publicatie-bitschips-3-software-engineer-wordt-business-manager/

Jouw profiel

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een technische component;
  • Enkele jaren technische of commerciële werkervaring;
  • Drive om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Het vermogen om pragmatisch problemen op te lossen;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Teamspeler.

ALTEN biedt

Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van ALTEN Nederland. Wij bieden je een uitdagende fulltime positie binnen een dynamisch, gedreven en collegiale hightech werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Naast een vast salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantie dagen met de mogelijkheid tot aankopen van 10 extra dagen, 8% vakantiegeld, premievrije pensioenregeling, reis- en onkostenvergoeding, een interessant leasebudget, ...

 

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature als Business Manager? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een mail naar quentin.schoonyans@alten.be

Details
Publication date 25/04/2023
Location Eindhoven
Categorie Management/Staff
Recruiter Quentin Schoonyans
Reference Number AD000257