Business Manager - Engineering

De functie

Ben jij ondernemend, resultaatgericht, werk je graag aan nieuwe projecten en ben je een echte teamspeler? Dan zijn wij bij ALTEN Nederland op zoek naar jou!

 

Ons Engineering team streeft naar groei en is op zoek naar een gedreven Business Manager om dit waar te maken. Deze functie is essentieel voor de groei van ALTEN NL en bestaat namelijk uit 3 hoofdpijlers: Business Development, People-en Project Management en Recruitment. Het is een dynamische rol waarin jij jouw eigen team van klanten, projecten en consultants gaat opbouwen. Daarbij werk je nauw samen met je mede business managers, recruiters en uiteraard de consultants. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • De follow-up van projecten bij jouw klanten;
  • Het verder uitbreiden van je klantenportfolio;
  • Het voeren van selectiegesprekken met consultants voor jouw team;
  • Het begeleiden, coachen en managen van jouw team van consultants.

Je gaat ook starten met een uitgebreid inwerktraject waarin je met alle facetten van de rol bekend gaat raken. Hiervoor krijg je een ervaren Business Manager als coach die jou gaat begeleiden en helpen met het laten groeien en begeleiden van jouw business en team van consultants.

 

Benieuwd naar de werkweek van een Business Manager? Bekijk dan hier het verhaal van inmiddels Coachend Business Manager Arnold Schutter: https://www.alten.nl/2022/01/10/publicatie-bitschips-3-software-engineer-wordt-business-manager/

 

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde Master opleiding in een commerciële of technische richting aangevuld met 0-3 jaar relevante werkervaring.

 

Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, het vermogen om pragmatisch problemen op te lossen, ben je een teamplayer en heb je een hoge drive om jezelf verder te onwikkelen op verschillende vlakken.

ALTEN biedt

Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van ALTEN Nederland. Wij bieden je een uitdagende fulltime positie binnen een dynamisch, gedreven en collegiale hightech werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Naast een interessant vast salaris en een mooie bonusregeling kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantie dagen met de mogelijkheid tot aankopen van 10 extra dagen, 8% vakantiegeld, premievrije pensioenregeling, reis- en onkostenvergoeding, leasewagen met tankkaart, ...

 

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature als Business Manager? Aarzel dan niet en solliciteer nu! 

Details
Publication date 14/07/2023
Location Eindhoven
Categorie Management/Staff
Recruiter Quentin Schoonyans
Reference Number AD000257