Business Manager

De functie

In Amstelveen en in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Business Manager. 

Binnen Alten is de Business Manager de schakel tussen onze klanten en consultants. In deze rol ben je bezig met een zeer divers takenpakket:

- Sales: Als Business Manager ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor het vinden van uitdagende opdrachten voor onze consultants. Dit betekent dat jij je bezig houdt met het benaderen van nieuwe klanten en het relatiebeheer van bestaande klanten. Je stelt je op als solution seller, je denkt mee en adviseert de klant.


- People management: Je bent bezig met beoordeling, coaching en carrièreplanning van onze technische consultants. Ook ben je in samenwerking met de recruiter nauw betrokken bij de werving en selectie van nieuwe collega’s. Hiernaast is het boeien en binden van consultants erg belangrijk.


- Project management: Een Business Manager focust zich op het begeleiden van consultants die de projecten uitvoeren. Je coacht deze consultants en zorgt dat ze vanuit Alten de juiste ondersteuning krijgen om hun project goed uit te voeren. Hiernaast ben je bij de uitvoering van complete projecten (samen met de technisch manager) verantwoordelijk voor de voortgang, resources, financiën en planning van projecten.

Jouw profiel

Je beschikt over een technische HBO of WO opleiding. Qua ervaring voldoe je aan één van onderstaande profielen:
- Je hebt enkele jaren werkervaring opgedaan in een technische rol binnen de techniek. Het zou een pre zijn als je hiernaast ook ervaring hebt met coachende en coördinerende verantwoordelijkheden. Vanuit deze achtergrond heb je de ambitie, drive en capaciteiten om een commerciële management functie op te pakken.
- Je hebt ervaring opgedaan in een commerciële functie binnen een technische omgeving. Je hebt jezelf bewezen als sales professional en bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière. Je hebt de ambitie om (behalve met sales) ook bezig te zijn met people- en projectmanagement.

Persoonlijkheid

Je bent communicatief en analytisch sterk, je kunt goed zelfstandig werken en je vindt het fijn om te werken in een teamverband. Daarnaast ben je resultaatgericht, heb je van nature een flexibele instelling en vind je het interessant om technische uitdagingen aan te gaan.

ALTEN biedt

Naast uitdagende en afwisselende opdrachten, bieden wij een stabiele organisatie waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei gestimuleerd wordt. Wij zijn een informeel en plezierig bedrijf om voor te werken waar collegialiteit en de sfeer op de werkvloer op nummer één staan. Je krijgt veel mogelijkheden om je naaste collega’s beter te leren kennen buiten werk door middel van vrijblijvende activiteiten die we speciaal voor consultants organiseren. Bij ons krijg je ook genoeg ruimte voor eigen initiatief en wordt het zeer gewaardeerd en beloond als het kan bijdragen aan het gewenste resultaat. 

Interesse?

Geïnteresseerd in deze functie en Alten als werkgever? Neem contact op of bezoek onze website voor meer informatie: www.alten.nl

 

Contact

Vera Iliicheva

06-12402739

vera.iliicheva@alten.nl 

ALTEN Nederland

ALTEN is een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy en engineering. Bij ALTEN draait het om kennis. Onze ingenieurs hebben diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast. Met deze kennis biedt ALTEN diensten variërend van consultancy tot het uitvoeren van volledige projecten. Op een aantal gebieden heeft ALTEN unieke deskundigheid die is verkregen via een jarenlange investering in kennisopbouw en kennisgroepen. Deze kennis hebben wij gebundeld in proposities te weten: Technical software, Mechatronics, Business intelligence, Test services en Installation technology. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren: industrie, defensie, verkeer & vervoer, telecom en finance. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten.

ALTEN is wereldwijd actief en een snel groeiende, beursgenoteerde organisatie. Internationaal gezien telt ALTEN ruim 20.000 medewerkers en is actief in Europa, Azië, USA, Afrika en het Midden-Oosten. Nederland, als hotspot voor innovatie, is hierbij een belangrijke markt voor ALTEN. De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. Met onze 600 consultants biedt ALTEN deze kennis. In Nederland opereren we vanuit vier locaties (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn en Amstelveen).

Ben je geïnteresseerd? Of heb je aanvullende vragen? Dan kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter, Vera Iliicheva via vera.iliicheva@alten.nl of telefoonnummer .

details
Activated at 18/02/2019
Locaties Amstelveen, Apeldoorn, Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Management/Staff
contact Vera Iliicheva
Referenties AD000025