Business Manager

De functie

Ben jij een ondernemer in hart en nieren en ben je op zoek naar een functie waarbij jouw ambitie en drive tot zijn recht komen? Ga dan aan de slag als Business Manager bij ALTEN Nederland, waar je jouw operationele management skills, commerciële vaardigheden en people management skills kunt combineren met het vertalen van de eisen van de klant in passende technische oplossingen. Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière? Lees dan verder! Om onze ambitieuze groeidoelstellingen te kunnen halen zijn wij voor de uitbreiding van onze teams in Amstelveen, Apeldoorn en Capelle a/d IJssel op zoek naar een Business Manager.

Wat ga je doen als Business Manager binnen ALTEN Nederland?

Als Business Manager bij ALTEN Nederland ben je het beste te beschrijven als een ondernemer. Je bent hierbij de schakel tussen onze klanten en consultants, met kennis als core business. Je bent de baas over je eigen agenda waarbij techniek, sales, recruitment en people management centraal staan.

Jouw doel is om een uitdagende klantportfolio te ontwikkelen zodat jij jouw team met hoogopgeleide consultants kunt inzetten op de meest uitdagende projecten. Dit doe je door nieuwe contacten met klanten aan te gaan en bestaande relaties te beheren. Je vindt het uitdagend om de vraag van een klant te verhelderen en helpt als solution seller mee om deze te formuleren. Daarom vinden wij het belangrijk dat je over technisch inhoudelijke kennis beschikt, om zo een uitstekende sparringspartner voor onze klanten te kunnen zijn.

Om de projecten te kunnen realiseren focus jij je als Business Manager op de begeleiding van jouw team van 15 tot 20 hoogopgeleide technische consultants die de projecten uitvoeren. Je coacht deze consultants en zorgt ervoor dat ze vanuit ALTEN de juiste ondersteuning krijgen om hun project met succes uit te voeren. Ook ben je in samenwerking met een recruiter nauw betrokken bij de werving en selectie van nieuwe collega’s in jouw team. Je kunt hiervoor jouw netwerk inzetten of actief op zoek gaan via diverse kanalen. Jij weet uiteindelijk als geen ander dat het boeien en binden van consultants erg belangrijk is. Daarnaast ben je bij de uitvoering van complete projecten (samen met de technisch manager) verantwoordelijk voor de voortgang, recources, financiën en planning van projecten. Je kunt als Business Manager dus jouw ondernemersdrang kwijt in een rol waarin alle aspecten van het ondernemerschap aanwezig zijn, namelijk: commercie, people- en projectmanagement. 

Jouw profiel

Je beschikt over een HBO of WO opleiding met een technische of bedrijfskundige component en qua ervaring voldoe je aan één van de onderstaande profielen:

  • Je hebt twee tot zes jaar ervaring opgedaan in een commerciële en/of coachende functie binnen een technische omgeving;

En/of

  • Je hebt twee tot zes jaar ervaring opgedaan in een technische rol binnen de techniek en hebt ervaring met coachende en coördinerende verantwoordelijkheden;

Je bent vanuit deze achtergrond toe aan een tweede of derde stap in jouw carriere en hebt de ambitie, drive en capciteiten om een operationele management functie opte pakken.

Persoonlijkheid

Je hebt een hart voor het ondernemerschap en relatiebeheer. Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij je de juiste prioriteiten weet te stellen.  Daarnaast heb je een flexibele instelling en ben je communicatief en analytisch sterk.

ALTEN biedt

Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden wij een stabiele organisatie waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei wordt gestimuleerd. We zijn een informeel en plezierig bedrijf, waarbij collegialiteit en de sfeer op de werkvloer centraal staan. Eigen initiatief wordt binnen onze organisatie gewaardeerd en beloond.

Geïnteresseerd in deze functie en Alten als werkgever? Neem contact op of bezoek onze website voor meer informatie: www.alten.nl

Contact:

Vera Iliicheva

06-12402739

vera.iliicheva@alten.nl 

ALTEN Nederland

ALTEN is wereldwijd actief en een snel groeiende, beursgenoteerde organisatie. Internationaal gezien telt ALTEN ruim 30.000 medewerkers en is actief in Europa, Azie, USA, Afrika en het Midden-Oosten. Nederland, als hotspot voor innnovatie, is hierbij een belangrijke markt voor ALTEN.

In Nederland opereren we vanuit vier locaties (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn en Amstelveen).De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. Op een aantal gebieden heeft ALTEN Nederland unieke deskundigheid die is verkregen via jarenlange investering in kennisopbouw en kennisgroepen. Met onze 800 hoogopgeleide consultants bieden we diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast. 

Daarom hebben wij deze kennis gebundeld in twee business lines: Technology en IT. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten, waarbij we diensten aanbieden die variëren van consultancy tot het uitvoeren van volledige projecten.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je aanvullende vragen? Dan kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter, Vera Iliicheva via vera.iliicheva@alten.nl of 06-12402739.

details
Activated at 20/05/2019
Locaties Amstelveen - Apeldoorn - Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel | Nederland
Categorie Management/Staff
contact Vera Iliicheva