Afstudeerstage | IT

De functie

Heb jij een passie voor techniek en ben je enthousiast over een bepaald afstudeerproject, maar mis je nog het bedrijf om dit project bij te realiseren? Dan ben je bij ALTEN aan het goede adres!
Er studeren al jaren succesvol studenten af middels projecten bij ALTEN en we hebben gemerkt dat de eisen vanuit technische opleidingen voor een afstudeerproject nog wel eens verschillen. Daarnaast heeft elke student andere interesses en ambities. Om deze redenen gaan wij graag met jou in gesprek om een afstudeerproject (verder) vorm te geven. Op deze manier heb jij inbreng in jouw afstudeerproject en kunnen we zorgen dat aan alle eisen wordt voldaan.
Dit afstudeerproject is mogelijk op verschillende gebieden, software development, software testing, IoT of een ander technisch onderwerp naar keuze. Het is zelfs mogelijk dat je na afronding van jouw afstudeerproject een vast dienstverband bij ALTEN aangeboden krijgt!
Heb jij dus zelf een goed idee voor een afstudeerproject? Laat het ons weten! Wij staan er voor open om met jou mee te denken over de vormgeving hiervan en dit project te realiseren zodat jij hier zo veel mogelijk uit kunt halen. Vind je het lastig om zelf een concept te bedenken? Geen probleem! Hierbij een tweetal voorbeelden van projecten die al eerder zijn uitgevoerd:

  • Voor een beroepsgroep belangenorganisatie een onderbouwd advies geven over welke datamanagement aspecten van belang zijn binnen het data managementproces en welk datamanagementtool daarbij past.
  • Voor een Europese commerciele organisatie bepalen hoe het process van het opstellen van de winst- en verliesrekening en de balans verbeterd kan worden, waar mogelijk aangevuld met automation technologie.

Jouw profiel

  • Je volgt een technische HBO of WO-master opleiding;

Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je ervaring hebt in (een van) de volgende talen:

  • C;
  • C++;
  • Java;
  • C#

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een stage overeenkomst. Je inzet wordt bij ons beloond met een stagevergoeding van €500 per maand. Met de juiste begeleiding ga jij het nieuwe ALTEN avontuur aan. Deze wekelijkse begeleiding bestaat uit een technisch consultant die je inhoudelijk begeleid, een product owner en een business manager voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te sparren met ervaren technische collega’s.
Je telt mee als een volwaardig ALTEN medewerker, dus bent vanzelfsprekend ook uitgenodigd voor alle borrels en events om jouw collega’s te leren kennen en/of jouw (technische) kennis uit te breiden. Daarnaast is het mogelijkheid dat ALTEN je na afronding van jouw afstudeerproject een vast dienstverband aanbiedt.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.
Interesse? We komen graag met jou in gesprek! Solliciteer nu of neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters via sollicitatie@alten.nl

Tot snel!

Details
Publication date 28/09/2022
Location Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Afstuderen
Recruiter Eline Taillie
Reference Number AD000249