Afstudeerstage Data Platform

De functie

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om complexe technische uitdagingen aan te gaan? ALTEN biedt jou de mogelijkheid om door middel van een afstudeerproject kennis en ervaring op te doen onder begeleiding van inspirerende collega’s.

Dit afstudeerproject is mogelijk op verschillende gebieden, software development, software testing, IoT of een ander technisch onderwerp naar keuze. Het is zelfs mogelijk dat je na afronding van jouw afstudeerproject een vast dienstverband bij ALTEN aangeboden krijgt!

Er studeren al jaren succesvol studenten af middels projecten bij ALTEN en we hebben gemerkt dat de eisen vanuit technische opleidingen voor een afstudeerproject nog wel eens verschillen. Daarnaast heeft elke student andere interesses en ambities. Om deze redenen gaan wij graag met jou in gesprek om een afstudeerproject (verder) vorm te geven. Op deze manier heb jij inbreng in jouw afstudeerproject en kunnen we zorgen dat aan alle eisen wordt voldaan.

Heb jij dus zelf een goed idee voor een afstudeerproject? Laat het ons weten! Wij staan er voor open om met jou mee te denken over de vormgeving hiervan en dit project te realiseren zodat jij hier zo veel mogelijk uit kunt halen.

Vind je het lastig om zelf een concept te bedenken? Geen probleem! Hierbij een tweetal voorbeelden van projecten die al eerder zijn uitgevoerd:

  • Voor een beroepsgroep belangenorganisatie een onderbouwd advies geven over welke datamanagement aspecten van belang zijn binnen het data managementproces en welk datamanagementtool daarbij past.
  • Voor een Europese commerciele organisatie bepalen hoe het process van het opstellen van de winst- en verliesrekening en de balans verbeterd kan worden, waar mogelijk aangevuld met automation technologie.

Jouw profiel

  • Je volgt een technische HBO of WO-master opleiding;
  • Ervaring in C, C++, Java of C# is een pré (afhankelijk van je afstudeerrichting);
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Persoonlijkheid

Jij stort je vol enthousiasme op een technische uitdaging en houd daarbij de verschillende stakeholders betrokken. Je ben proactief ingesteld, werkt graag in teamverband en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Consultancy vind je interessant en daarom proef je graag alvast de sfeer bij ALTEN. Tot slot sta je open voor feedback en inzichten van anderen, en kun je dit verwerken in jouw project.

ALTEN biedt

  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • De wekelijkse procesmatige en inhoudelijke begeleiding bestaat uit een technisch consultant die je inhoudelijk begeleid, een product owner en een business manager voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te sparren met ervaren technische collega’s;
  • Een groot aantal borrels en events om jouw collega’s te leren kennen en/of jouw (technische) kennis uit te breiden;
  • De mogelijkheid om na afronding van jouw afstudeerproject een vast dienstverband aangeboden te krijgen.

Interesse? We komen graag met jou in gesprek! Solliciteer nu of neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters via sollicitatie@alten.nl

Tot snel!

Details
Publication date 28/09/2022
Location Eindhoven
Categorie Afstuderen
Recruiter Jody Tempelaars
Reference Number AD000249