Business Manager Mechatronics

De functie

Ben jij een ondernemer en zie jij het zitten om de Mechatronica unit op te bouwen in een eigen regio? Dan zijn wij bij ALTEN Nederland op zoek naar jou!

De uitdagende en ondernemende rol van Business Manager bestaat uit 3 hoofdpijlers: Sales, People management en Recruitment. Het is een dynamische rol waarin jij jouw eigen team van klanten, projecten en consultants gaat opbouwen. Daarbij werk je nauw samen met je mede business managers, recruiters, office managers en uiteraard de consultants. Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het verwerven van ontwikkelprojecten in de mechatronics;
  • Het voeren van selectiegesprekken met consultants voor jouw team;
  • Het begeleiden, coachen en managen van jouw team van consultants;
  • De follow-up van projecten bij jouw klanten.

Wij zijn vandaag op zoek naar een Business Manager om de Mechatronica Unit op te zetten in de regio Oost-Nederland. Binnen ALTEN richt Mechatronica zich op de competenties Mechanica, Elektronica en Control met toepassingen die variërend van robotica tot machinebouw en van medisch tot hightech. Na stevige groei van de Mechatronica Unit in Eindhoven en een aantal toonaangevende klanten in Oost-Nederland, zijn we klaar om uit te breiden.

Hoewel deze nieuwe Unit opgebouwd moet worden, zit je niet alleen in het Oosten. Met collega’s van technische software in Apeldoorn en ondersteuning vanuit het team in Eindhoven is er voldoende support aanwezig. Gezien de veelzijdigheid van de rol en het uitdagende takenpakket, leer je in een uitgebreid traject omgaan met alle facetten van de rol.

Benieuwd naar de werkweek van een Business Manager? Bekijk hier het verhaal van Business Manager Arnold Schutter: https://www.alten.nl/2022/01/10/publicatie-bitschips-3-software-engineer-wordt-business-manager/

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting aangevuld met enkele jaren technische of commerciële werkervaring.

Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om pragmatisch problemen op te lossen.

ALTEN biedt

Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van ALTEN Nederland. Wij bieden je een uitdagende fulltime positie binnen een dynamisch, gedreven en collegiale hightech werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een vast aantrekkelijk salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen met de mogelijkheid tot aankopen van 10 extra dagen, 8% vakantiegeld, premievrije pensioenregeling, reis- en onkostenvergoeding, een interessant leasebudget, ...

 

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature als Business Manager? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een mail naar quentin.schoonyans@alten.be

Details
Publication date 12/08/2022
Location Apeldoorn
Categorie Management/Staff
Recruiter Quentin Schoonyans
Reference Number AD000248