Azure Cloud Engineer

De functie

Werk je graag als Cloud Engineer aan de gaafste (IoT) Cloudprojecten? Dan komen wij graag met jou in contact voor onze vacature als Azure Cloud Engineer in de regio Eindhoven!

In deze functie ga je binnen het Azure dataplatform de kaders voor gegevensverzameling ontwerpen, ontwikkelen, testen en documenteren. De dataverzameling bestaat uit (complexe) datapipelines van (IoT) sensoren en low/high level besturingscomponenten naar het Dataplatform. Verder zal je bijdragen aan het ontwikkelen van schaalbare data oplossingen aan de hand van best practices op het gebied van software-engineering. Ook zal je een bijdrage leveren aan het ontwerpen en bouwen van een CI/CD-pipeline, inclusief (integratie)testautomatisering voor datapipelines. In dit proces streef je naar een steeds verdergaande mate van automatisering.

Jouw profiel

  • Bachelor of Master in de richting van IT;
  • Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van technologieën gericht op (IoT) Platforms;
  • Ervaring met Azure en/of andere Cloud technologie;
  • Praktische ervaring met Python, CI/CD

Persoonlijkheid

Als Azure Cloud Engineer begrijp je wat er nodig is om schaalbare Cloud oplossingen te ontwerpen, in te richten en te exploiteren. Je krijgt inzicht in wat er nodig is om een ​​infrastructuur te runnen die schaalbaar, kosteneffectief, gemakkelijk te controleren en te onderhouden is. Je werkt samen met IT- en zakelijke MKB-bedrijven om te zorgen voor het leveren van hoogwaardige end-to-end data-opnamepijplijnen en goed geteste en gecontroleerde dataservices. Als ervaren engineer wordt er ook van je verwacht dat je jouw kennis en best practices deelt met de andere Cloud en Data engineers in het team.

ALTEN biedt

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vindt jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een telefoon en auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling).

Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

ALTEN
ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders.

Wij bieden volop uitdagingen, solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

Informatie

Interesse? We komen graag met jou in gesprek! Solliciteer nu of neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters via sollicitatie@alten.nl

Tot snel!

Details
Publication date 03/05/2023
Location Eindhoven
Categorie Software & Cloud Engineering
Recruiter Jody Tempelaars
Reference Number AD000236