Business Manager Technical Software

De functie

Op het kruispunt van business en technologie komen alle aspecten van ondernemerschap samen in de rol van een Business Manager bij ALTEN Nederland. Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij technische professionals kunt begeleiden in hun carrière én klanten in de R&D-omgeving kunt voorzien van kennis en expertise op het gebied van software-engineering? Lees dan snel verder!

De functie

Wij bieden je een veelzijdige, uitdagende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. In samenwerking met ons team van consultants zal je ons uitgebreid klantenportfolio leren kennen. Als business manager is het jouw hoofdactiviteit om ons klantenportfolio verder uit te breiden via je commerciële flair en door business development activiteiten.

▪ RECRUITMENT

Je zal zelf verantwoordelijk zijn om je eigen team van consultants te creëren en goede oplossingen te voorzien voor je klanten. Natuurlijk zal je hiervoor ondersteund worden door ons team van recruiters, waar je dagelijks mee samenwerkt. Je zal samen met hen de prioriteiten overlopen en de vaste waardes bepalen. Jij beslist uiteindelijk onder welke voorwaarden en met wie een nieuwe samenwerking zal opgestart worden.

▪ BUSINESS

Als Business Manager zal je niet alleen werken met onze huidige klanten maar zal je je ook focussen op nieuwe mogelijke klanten. Je bent een promotor van onze diensten en kan deze steeds aan potentiële nieuwe klanten uitleggen. Je bouwt duurzame contacten op en breidt je netwerk uit. Je onderhandelt tarieven en contracten en werkt hierbij vlot samen met onze ondersteunende diensten.

▪ MANAGEMENT

Je zal verantwoordelijk zijn voor de opvolging, evaluatie, ontwikkeling en het carrièrepad van je eigen team van consultants. Je bent hun aanspreekpunt en kan snel inspelen op hun behoeftes en antwoord bieden op hun vragen. De voorgestelde evolutie moet objectief zijn en in lijn liggen de marktwaarden, rekening houdend met de impact hiervan op de balans en resultatenrekening.

Je krijgt dus te maken met een divers takenpakket, waarbij business, technologie en plezier samenkomen. Vrijheid en vertrouwen zijn hierbij de basis en eigen initiatief wordt binnen onze organisatie erg gewaardeerd. Je krijgt de ruimte om samen met jouw team te groeien en jouw unit te runnen zoals jij zelf wil. 

Jouw profiel

Om succesvol te zijn in de rol van een Business Manager 

  • HBO of WO diploma
  • Ondernemersgeest
  • Kennis of affiniteit in technologieën 
  • Nederlands/ Engels
  • Nieuwsgierig, initiatiefrijk en gemotiveerd.

ALTEN biedt

  • Een vast contract.
  • Je wordt onderdeel van het managementteam van ALTEN Nederland in de betreffende vestiging.
  • We hechten veel waarde aan het ervoor zorgen dat collega’s zich maximaal kunnen ontwikkelen en vooral met plezier naar hun werk gaan.

Interesse? Stuur jouw cv naar sollicitatie@alten.nl

 

 

Details
Publication date 12/01/2022
Location Apeldoorn
Categorie Management/Staff
Recruiter Elisa Nardo
Reference Number AD000228