Lead Engineer

De functie

Binnen onze ALTEN Delivery Centrum (kantoor Eindhoven) hebben wij een nieuwe uitdaging voor een Lead Engineer met kennis van Stateflow, Machine Control en Software. Voor een complex high tech systeem, moet bestaande machinesoftware opnieuw worden opgezet om te voldoen aan de huidige wensen en ruimte te bieden voor nieuwe functionaliteit. Tegelijkertijd wordt ingezet op modulariteit, uitbreidbaarheid en onderhoudbaarheid. Het betreft high level control software die is opgezet in stateflow en naar functionele code is omgezet.

Jouw team zal uiteindelijk bestaan uit 5 Engineer van ALTEN die intensief samen zullen werken met de engineers van de klant. Ben jij degene met de juiste bagage en durf je deze uitdaging aan, dan komen we graag met je in gesprek!

Jouw profiel

In deze complexe omgeving met veel stakeholders zijn wij op zoek naar iemand die vooral technisch dit traject in goede banen kan leiden. Jij kunt de juiste technische overwegingen maken en daarnaast alle technische en niet technische stakeholders mee krijgen in de gekozen oplossingsrichting. 

Persoonlijkheid

Wij zoeken engineers die vanuit hun kracht een prominente rol aannemen in een project. Mensen kunnen op jou bouwen en je denkt graag mee met jouw collega’s. Onze Consultants vinden het leuk hun kennis te delen en zijn nieuwsgierig naar de kennis van anderen. 

ALTEN biedt

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar jij via de diversiteit aan projecten het verschil kunt maken. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.

Bij ons krijg je een platvorm om jouw skills en expertise in de praktijk te brengen en te ontwikkelen. Of je kracht in de techniek ligt of in soft skills, jij bent de drijver van jouw ambitie en wij kunnen je coachen en trainen om dichter bij deze ambitie te komen. 

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.
Om jouw ambities vorm te geven word je gekoppeld aan zowel een Business Manager als een Technisch Manager. Samen bepaal je de koers van jouw carrière.    

Informatie
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze Mechatronica Recruiter Sjors van Gennip via +31 (0) 6 31 04 98 83 of mail naar sjors.vangennip@alten.nl

Details
Publication date 04/08/2022
Location Eindhoven
Categorie Mechatronics/Robotics
Recruiter Sjors van Gennip
Reference Number AD000209