Lead Engineer | Engineering

De functie

Kan jij de juiste technische overwegingen maken en daarnaast alle technische en niet technische stakeholders mee krijgen in de gekozen oplossingsrichting? Dan past deze rol bij jou.

Wij zoeken engineers die vanuit hun kracht een prominente rol aannemen in een project. Mensen kunnen op jou bouwen en je denkt graag mee met jouw collega’s. Onze Consultants vinden het leuk hun kennis te delen en zijn nieuwsgierig naar de kennis van anderen. Ben jij degene met de juiste bagage en durf je deze uitdaging aan, dan komen we graag met je in gesprek!

Projecten
Voor een complex high tech systeem moet bestaande machinesoftware opnieuw worden opgezet om te voldoen aan de huidige wensen en ruimte te bieden voor nieuwe functionaliteit. Tegelijkertijd wordt ingezet op modulariteit, uitbreidbaarheid en onderhoudbaarheid. Het betreft high level control software die is opgezet in stateflow en naar functionele code is omgezet. Jouw team zal uiteindelijk bestaan uit 5 Engineer van ALTEN die intensief samen zullen werken met de engineers van de klant. 

Jouw profiel

Educatie

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau Mechanical Engineering, Mechatronica of vergelijkbaar.

Ervaring

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een rol relevant voor deze functie

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. Mocht je het willen, is de volgende stap het uitzoeken van een auto, wij zorgen voor een laptop. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Je kan er altijd 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een uitstekende premievrije pensioenregeling.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en Technisch Manager ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 05/09/2023
Location Eindhoven
Categorie Mechatronics/Robotics
Recruiter Sjors van Gennip
Reference Number AD000209