Masterclass Software Testing | IT

De functie

Binnenkort gaat de Masterclass Software Testing weer van start! Ben je net HBO/WO afgestudeerd en heb je een passie voor IT en Techniek? ALTEN investeert graag in aanstormend talent zoals jijzelf.

In de Masterclass leer je alle benodigde skills om ingezet te worden als Junior Test Engineer. Na het afronden van de Masterclass zul je verschillende certificaten hebben behaald en op de hoogte zijn van de verschillende ontwikkelmethodieken die bestaan.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Certificeringen zoals: ISTQB Foundation, PSM1, DASA DevOps Fundamentals;
  • Trainingen zoals: Behaviour Driven Design, Testautomatisering, CI/CD, Intro Performance testen, SQL, Java;

Naast opleiding en training besteden wij tijdens het programma (en uiteraard daarna) veel aandacht aan (individuele) coaching. Kortom: je krijgt de kans om alle onderwerpen binnen het testen te verkennen en zelf te bepalen wat jou interessant lijkt in de toekomstige opdrachten die je na afloop kunt gaan uitvoeren.

Na de Masterclass
Je wordt middels een uitgebreid programma klaargestoomd om als Test Engineer aan de slag te gaan bij één van onze klanten. Als Test Engineer bij ALTEN draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten/systemen op één van onze projecten. Je bent hierbij verantwoordelijk om de kritische pet op te zetten en ervoor te zorgen dat fouten en misverstanden worden gevonden, vóórdat het systeem naar de eindgebruiker gaat. Daarnaast krijg je na het afronden van de initiële masterclass ook nog aanvullende trainingen over bijvoorbeeld Containerization, Monitoring en CI/CD Advanced.

Jouw profiel

Educatie

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
  • Je hebt een passie voor techniek;

Ervaring

  • Er is geen enkele ervaring benodigd om door ons opgeleid te worden tot tester. We vragen enkel jouw aandacht, creativiteit, motivatie en enthousiasme.
  • Gezien de Masterclass in het Nederlands gegeven wordt, is vloeiend Nederlands spreken en schrijven een vereiste

Pre
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als:

  • Je opleiding een ICT component bevat

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. Mocht je het willen dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto, wij zorgen voor een laptop. Je inzet wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Je kan er altijd 10 bij kopen.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en mentor ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 23/06/2023
Location Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel - Eindhoven - Groningen
Categorie Software Quality Services
Recruiter Eline Taillie
Reference Number AD000208