FPGA Engineer

De functie

Als FPGA Engineer bij ALTEN heb je veel diversiteit in opdrachten en vindt je het leuk voor verschillende klanten en markten te ontwikkelen. Je maakt als FPGA Engineer onderdeel uit van ons Electrical Design team, dat bestaat uit Electrical en Electronic Design Engineers. Met dit team ontwikkelen wij complexe embedded systemen of machines. Waar jij aan gaat werken, hangt af van wat je al gezien hebt en waar je ambities liggen. We komen graag met je in gesprek om dit te onderzoeken! Naast dat je jouw kennis kunt inzetten op het project, moedigen wij het aan dat jij binnen het team ook jouw kennis deelt.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding in Electrical Engineering of Mechatronica. Je wilt werken met Embedded elektronica en FPGA’s. Tijdens of na je opleiding heb je ervaring opgedaan met VHDL, (System)Verilog en Python. Je bent bekend met de tooling van Xilinx en/of Altera en je hebt ervaring met Mentor Modelsim. Daarnaast heb je ervaring met verificatie en validatie flows. Dit zijn ook technieken waar jij je in wilt ontwikkelen.

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Je vindt het leuk te blijven leren en ook om je collega’s te helpen. Jij kijkt verder dan je eigen werk en staat altijd klaar voor je team.

ALTEN biedt

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

Om jouw ambities vorm te geven koppelen we zowel een Business Manager als een Technisch Manager aan je. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

 

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze Mechatronica Recruiter Sjors van Gennip via +31 (0) 6 31 04 98 83 of mail naar sjors.vangennip@alten.nl

Details
Publication date 04/08/2022
Location Eindhoven
Categorie Mechatronics/Robotics
Recruiter Sjors van Gennip
Reference Number AD000196