Electrical Design Engineer | Engineering

De functie

Als Electrical Design Engineer bij ALTEN zet je jou specialisme van elektrotechniek in om electronika in geavanceerde machineplatformen te ontwikkelen en implementeren.

In deze functie werk je aan verschillende industriële ontwikkelingen voor geavanceerde machine platformen. Jou werkzaamheden kunnen variëren van de E-architectuur tot aan PCB design, bekabeling en connectoren en afstemming met andere disciplines. De belangrijkste design taken bestaan uit PCBA design in Altium. Onze projecten kunnen puur elektrisch zijn maar vaak ben jij de expert op electrical gebied in een multidisciplinair team. Binnen onze projecten weet jij eisen om te zetten naar haalbare specificaties om vervolgens een product of systeem te ontwerpen.

Projecten
Met ons Design Team werken wij onder andere aan een elektronica ontwerp voor een geavanceerd machineplatform. In dit projectteam, waar jij onderdeel van zou kunnen zijn, wordt een volledige verantwoordelijkheid verwacht voor alle elektronica in de machine. Dit varieert van de E-architectuur tot aan PCB design, firmware, bekabeling en connectoren en afstemming met een mechanica team. De belangrijkste design taken bestaan uit PCBA design in Altium. Afhankelijk van je ervaringen en ambitie bestaat er ook de mogelijkheid om ontwikkeling uit te besteden en leveranciers hierin op technisch vlak te begeleiden. Enige ervaring in de high tech machinebouw zal jou helpen dit project snel eigen te maken.

Jouw profiel

Educatie

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau in Electrical Engineering, Mechatronica, of vergelijkbaar.

Ervaring
Je hebt ervaring met en kennis van:

  • Embedded elektronica, FPGA’s, vermogens elektronica, PCB ontwerp of elektromechanica
  • Ervating met design software zoals Eagle, Altium.
  • Programmerem in C, Verilog of VHDL

Pre
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je:

  • Ervaring hebt met design software zoals E-plan en/of Zuken.
  • Kan programmeren in Python en/of C++
  • Kennis hebt van mechanische systemen en ontwerp

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. Mocht je het willen, is de volgende stap het uitzoeken van een auto, wij zorgen voor een laptop. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Je kan er altijd 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een uitstekende premievrije pensioenregeling.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en Technisch Manager ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 31/10/2023
Location Eindhoven
Categorie Mechatronics/Robotics
Recruiter Wolf van Troost
Reference Number AD000181