vacatures ALTEN

Senior C# .NET Fullstack Developer

De functie

Met je kennis van .NET, Microsoft en JavaScript-frameworks het verschil maken in de digitale transformatie van bedrijven—dat is wat wij zoeken in een senior fullstack developer.

In de vele jaren die je al als softwareontwikkelaar bezig bent geweest, heb je inmiddels veel kennis opgedaan over .NET en JavaScript. Je weet dan ook hoe je met C# het beste fullstack applicaties kunt ontwikkelen. Maar wij weten ook dat development breder is dan coderen alleen. Goede software ontwikkelen heeft voor jou net zo goed te maken met het toepassen van best practices en goede architectuur, het efficiënt gebruik van resources of het kunnen inschatten of een bepaalde oplossing op tijd klaar gaat zijn.

Wij zoeken senior developers die de breedte van het vakgebied beheersen, maar die zich eveneens hebben weten te specialiseren in een expertise die raakt aan wat wij bij ALTEN Software & Cloud Engineering doen. Wij staan voor fullstack softwareontwikkeling in enterprise-omgevingen. Je specialisme kan dus zijn:

 • front-end applicatieontwikkeling,
 • API’s en backend development,
 • cloud- en dataplatformen, of
 • Internet of Things (IoT)

Ondanks al je ervaring vind je dat je nog niet bent uitgeleerd. Dat is mooi, want wij vinden zo’n instelling belangrijk. Het hart van ALTEN is namelijk technologie en voor onze mensen zijn technische uitdaging en innovatie datgene wat hen drijft in hun werk. Binnen Software & Cloud Engineering draait het om digitale transformatie. Dat is waar wij voor staan en wij gaan je stimuleren om je te blijven ontwikkelen.

In jouw functie werk je in projecten aan enterprise-applicaties. Met een team bouw je oplossingen op basis van .NET en JavaScript, en daarin heb je een voortrekkersrol. Dat is de kern van je werk. Maar bij ons ben je consultant en dat betekent meer dan alleen development. Wij verwachten dat je naast de techniek zelf ook oog hebt voor de context waarbinnen deze wordt gebruikt en dat je hierover kunt adviseren. Dat is onze en jouw toegevoegde waarde.

Je bent in een fase van je loopbaan dat je de technisch diepgang hebt gevonden. Hier mag je in door blijven groeien. Graag zelfs. Maar denk je erover je carrière een andere richting op te sturen? Ook dan biedt ALTEN hier mogelijkheden voor waarin we je begeleiden:

 • Technische breedte: de architect die helpt overzicht binnen oplossingen te geven;
 • Proces: je organisatietalent inzetten om projecten tot een succes te maken.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een IT-gerelateerde richting.
 • Je hebt meer dan 5 jaar werkervaring, voornamelijk als softwareontwikkelaar.

Jij kan ons met enthousiasme vertellen dat je ervaring hebt met:

 • Front-end development in HTML, CSS en op JavaScript gebaseerde frameworks zoals Angular, React JS, Vue, of Polymer;
 • Het Microsoft-platform en softwareontwikkeling in C# .NET;
 • Het bouwen of implementeren van API’s in je applicaties;
 • Werken in een agile projectvorm, zoals Scrum of Kanban.

Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je kennis hebt van:

 • Cloud-platformen, Microsoft Azure in het bijzonder;
 • DevOps en de implementatie van CI/CD;
 • Artificial Intelligence (AI) of Machine Learning (ML);
 • Internet of Things (IoT).

ALTEN biedt

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Naast interessant werk in onze projecten bieden we jou als senior ook een rol in het vormgeven van onze unit. We maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring. Daarnaast denken we dat dit een goede manier is waarop jij in je loopbaanontwikkeling verder kan groeien. Denk aan:

 • Het opzetten en leiden van kennissessies;
 • Coaching van medior en junior collega’s.

Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebben ervaren, dan krijg je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een telefoon en auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling). Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij er voor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in Softwaretesten, Software Development, BI en Analytics consultancy in verschillende branches. Binnen Alten kom je terecht in een divers maar hecht team dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Agile en software ontwikkeling. Bij ALTEN staan mensen, kennis, plezier en technologie centraal.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van telecomproviders, overheden, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners.

ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

 

Details
Activated at 15/05/2020
Locaties Capelle Aan Den Ijssel - Amstelveen - Groningen
Categorie Software & Cloud Engineering
Contact Tobias Jespers