Medior Azure DevOps Engineer

De functie

Omgevingen slim opzetten, inrichten en stabiel houden in Microsoft Azure om de digitale transformatie van bedrijven een succes te maken—dat is waar een Azure DevOps engineer bij ons voor staat. 

Als ALTEN IT zijn wij volop bezig met digitale transformatie. In onze projecten helpen we bedrijven oplossingen te realiseren met fullstack applicatieontwikkeling, cloud- en data-platformen en de bijbehorende processen. Wij gaan ervan uit dat jij al goed weet wat er komt kijken bij een ontwikkelproject in een enterprise-omgeving. Jij snapt dat een applicatie realiseren meer is dan coderen alleen. Het succes wordt bepaald door ervoor te zorgen dat een applicatie ook goed landt. Daarom ben jij gaan specialiseren als DevOps engineer. We weten dat DevOps breed en veel omvattend is—van versiebeheer tot infrastructuur, van deployment tot monitoring. Jij bent met de verschillende disciplines bekend, maar we realiseren ons ook dat je de diepte hebt opgezocht in enkele ervan, zoals:

 • Cloud als infrastructuur; 

 • Release orchestration en deployment; 

 • Continuous integration; 

 • Containers; 

 • Tooling. 

Je beschikt al over aardig wat kennis, maar je bent nog niet uitgeleerd. Dat is mooi, want wij vinden zo’n instelling belangrijk. Het hart van ALTEN is namelijk technologie en voor onze mensen zijn technische uitdaging en innovatie datgene wat hen drijft in hun werk. Dat is waar wij als ALTEN IT voor staan en wij gaan je stimuleren je te blijven ontwikkelen.

In jouw functie werk in projecten aan enterprise-applicaties in Azure en samen met een team realiseer je die applicaties en jij richt je vooral op alles wat met omgevingen te maken heeft. Dit kan een webapplicatie zijn voor een openbaarvervoersbedrijf, een op maat gemaakt CMS-systeem voor een watermanagementsorganisatie, of een portaal voor het aansluiten van miljoenen woningen op het energienet. Onze klanten zijn divers en veel bevinden zich op het snijvlak van IT en Techniek.

Bij ALTEN ben je consultant en dat betekent meer dan tools en techniek alleen. Wij vinden het belangrijk dat je naast de techniek zelf ook oog hebt voor de context waarbinnen deze wordt gebruikt en dat je hierover kunt adviseren. Dat is onze en jouw toegevoegde waarde.

 Je bent op een punt in je loopbaan waar je toe bent aan een nieuwe fase. Met jouw ervaring ben je in staat om startende collega’s wegwijs te maken in wereld DevOps en allerlei tools die je hierbij kunt gebruiken. Dit vind je leuk om te doen, want ook daar leer je zelf van. Maar ondertussen houd je je ook bezig met de nieuwe ontwikkelingen in software-development-land, want dat is wat jij als volgende wilt doen.  

 Dan is het fijn dat er ervaren mensen binnen ALTEN zijn aan wie je je kunt optrekken. Wij begeleiden je in de volgende stap van je carrière. Welke richting dat is, is aan jou. Er zijn diverse mogelijkheden: 

 • Technisch diepgang: de specialist die alles weet van bijvoorbeeld CI/CD of virtualisatie; 

 • Technische breedte: de architect die helpt overzicht binnen oplossingen te geven; 

 • Proces: je organisatietalent inzetten om projecten tot een succes te maken. 

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een IT-gerelateerde richting. 

 • Je hebt zo’n 2 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur al als DevOps engineer. 

Jij kan ons met enthousiasme vertellen dat je ervaring hebt met: 

 • Azure platform (IaaS); 

 • Azure DevOps (VSTS/TFS); 

 • Inrichten Azure Pipelines (CI/CD); 

 • Scripting, bijvoorbeeld in Python; 

 • Code-analyse en het managen van code quality; 

 • Werken in een agile projectvorm, zoals Scrum. 

Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je dit weet aan te vullen met: 

 • Dieptekennis van meer dan één of twee DevOps disciplines; 

 • Kennis van container-technologie (Docker, Kubernetes, AKS); 

 • Softwareontwikkeling in C# .NET; 

 • Internet of Things (IoT).

ALTEN biedt

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een telefoon en auto, wij zorgen voor een laptop. Je inzet wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Met de juiste begeleiding van je Business Manager en mentor ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters:

 • regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10 463 7700;
 • regio midden (locatie Amstelveen) +31(0)6 131 979 87 of;
 • regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40 256 3080.

Je kunt ook een e-mail sturen naar: sollicitatie@alten.nl.

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in Softwaretesten, Software Development, BI en Analytics consultancy in verschillende branches. Binnen Alten kom je terecht in een divers maar hecht team dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Agile en software ontwikkeling. Bij ALTEN staan mensen, kennis, plezier en technologie centraal.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van telecomproviders, overheden, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners.

ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

 

Details
Publication date 06/10/2021
Location Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel - Eindhoven
Categorie Software & Cloud Engineering
Recruiter Fabian Ilaide
Reference Number AD000170