Corporate Recruiter

De functie

Ter uitbreiding van ons recruitmentteam zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestigingen in Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Noord-Oost Nederland (Apeldoorn+Groningen). We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om een divers takenpakket te hebben en samen met zijn of haar team te streven naar succes op het gebied van de werving en selectie van technische (Young)professionals. Leg jij makkelijk contact, ben je resultaatgericht en hecht je veel waarde aan een gezellige samenwerking met jouw collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Samen met een collega Recruiter en de Business Managers van jouw business unit, richt jij je op het invullen van de openstaande vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het managen van jouw kandidaten in de verschillende stadia van het sollicitatieproces, waarbij je tot aan de contractaanbieding, nauw samenwerkt met het management. Naast het operationele deel, ben je nauw betrokken bij alle overige recruitment gerelateerde activiteiten. Hierbij kun je denken aan het leggen en onderhouden van contacten met externe samenwerkingspartijen zoals Hogescholen, Universiteiten, studieverenigingen en het aanwezig zijn op (digitale)beurzen.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het actief benaderen van nieuwe potentiële collega’s. Dit doe je door middel van de uitgebreide searchmogelijkheden van LinkedIn Recruiter;
  • Screenen van binnenkomende sollicitaties via ons recruitmentsysteem;  
  • De eerste selectie: je doet een (telefonische)intake en stelt de kandidaat daarna voor aan de Business Managers;
  • Een optimale sollicitatiebeleving voor de kandidaten; Het coördineren van het volledige sollicitatieproces, waarbij je de gesprekken voor het management inplant, zowel de kandidaten als de Business Managers updates geeft over de voortgang en uiteindelijk het contract opmaakt.

Na de contractaanbieding blijf jij het aanspreekpunt voor de kandidaten en Business Managers om de procedure goed af te sluiten en te zorgen dat de kandidaat van alle nodige middelen en informatie wordt voorzien om zijn of haar carrière bij ALTEN te starten. Hierbij zorg je voor een correcte administratieve verwerking en schakel je met andere afdelingen, zoals HR, Facilities en IT-Support. 

Jouw profiel

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld: Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Marketingcommunicatie, Hospitality of HRM; ;
  • Je hebt één tot twee jaar ervaring als corporate- en/of bureau recruiter;
  • De Nederlands en Engelse taal beheers jij goed in woord en geschrift;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

ALTEN biedt

We bieden je een zeer diverse rol waarin jij zowel je people-skills, als je organisatorische talenten kan ontplooien en verder professionaliseren. Je werkt samen met een jong maar toch ervaren team waarin plezier hebben en succes vieren net zo belangrijk is als de resultaten die we met elkaar willen behalen. We hechten waarde aan je inbreng en ideeën en bieden je daarom een directe samenwerking met het management. Het ontwikkelen en delen van kennis is van belang in onze organisatie en dus betrekken we jou graag bij onze strategie en de verschillende gezellige en leerzame events met onze collega’s. Om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren word je voorzien van een moderne laptop en een telefoon. Daarnaast ontvang je uiteraard reiskostenvergoeding en is er een bonusregeling. 

Interesse? Stuur jouw cv naar sollicitatie@alten.nl of solliciteer via de onderstaande knop. 

Details
Publication date 07/06/2021
Location Capelle Aan Den Ijssel - Eindhoven - Apeldoorn - Groningen
Categorie Management/Staff
Recruiter ALTEN Nederland
Reference Number AD000163