Junior Corporate Recruiter IT

De functie

Ter uitbreiding van ons interne recruitment team zijn wij op zoek naar een Junior Recruiter voor ons gloednieuwe kantoor nabij de Zuidas.  In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van onze IT-professionals. Ben jij ondernemend en leg jij makkelijk contact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Samen met het management van de IT-unit kom je als thuisbasis in ons gloednieuwe kantoor nabij de Zuidas werken, om deze afdeling verder uit te bouwen. We bieden je een zeer diverse rol waarin jij zowel je people-skills, als je organisatorische talenten kan ontplooien en verder professionaliseren. Je werkt samen met een jong maar toch ervaren team waarin plezier hebben en succes vieren net zo belangrijk is als de resultaten die we met elkaar willen behalen. We hechten waarde aan je inbreng en ideeën en bieden je daarom een directe samenwerking met het management. Het ontwikkelen en delen van kennis is van belang in onze organisatie en dus betrekken we jou graag bij onze strategie en de verschillende gezellige en leerzame events met onze collega’s. Om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren word je voorzien van een moderne laptop vol handige tools en een telefoon. Daarnaast ontvang je uiteraard reiskostenvergoeding en is er een bonusregeling.

Wat ga je doen?

Je start met een inwerktraject waarbij we jou wegwijs maken in de processen, belangrijkste tools en voorzien van de nodige kennis om jouw werkzaamheden uit te voeren. Samen met een team van Business Managers ben jij verantwoordelijk voor het invullen van de openstaande vacatures voor de IT-unit. Jij bent de belangrijkste schakel in dit proces, want jij voert de eerste gesprekken met onze potentiele collega’s. Daarnaast ben jij ook een aanspreekpunt voor de medewerkers op de vestiging. Het is een diverse functie, waarbij jij de vrijheid hebt om jouw eigen agenda in te delen en zelf richting te geven aan jouw werkzaamheden.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het selecteren, benaderen en spreken van IT-professionals;
  • Begeleiden van het sollicitatieproces;
  • Facilitaire taken, bijvoorbeeld het organiseren van recruitmentsevents.

Jouw profiel

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld: Marketing, Communicatie, Hospitality, MER of HRM;
  • De Nederlands en Engelse taal beheers jij goed in woord en geschrift;
  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar.

ALTEN biedt

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders.

Details
Activated at 20/02/2020
Locaties Amsterdam
Categorie Management/Staff
Contact Vera Iliicheva