Technisch Scrum Master

De functie

Als Technisch Scrum Master zorg je ervoor dat je team optimaal kan presteren en dat alle teamleden het beste uit zichzelf kunnen halen. Je zorgt ervoor dat het scrum werkproces in goede banen verloopt en dat iedereen een duidelijk beeld heeft van waar ze naartoe werken.

Je ontwikkelt software en coacht de andere softwareontwikkelaars, je teamleden, in het optimaal uitvoeren van de scrum taken en zorgt ervoor dat alle stakeholders op de hoogte zijn van de samenwerking binnen het team. Daarnaast coach je je teamleden op individueel niveau en ben je hun eerste aanspreekpunt. Tot slot heb je in deze rol veel interactie met de product owner en eventuele andere teams die aan hetzelfde product werken. 

Als scrum master bij ALTEN ben je werkzaam bij een kennisorganisatie waar ontwikkeling en innovatie voorop staan. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar hebt ook altijd de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen met je ALTEN-collega’s.

Jouw profiel

Naar wie zijn we op zoek?

Je hebt minimaal één jaar ervaring opgedaan als scrum master en bent vastberaden hier je carrière van te maken óf je hebt al geruime tijd ervaring als scrum master en bent toe aan een nieuwe uitdaging. De functie wordt aangepast op jouw skills en ambities.

Je hebt geruime tijd ervaring als software ontwikkelaar en haalt nog altijd veel energie uit het ontwikkelen van software. Je bent daarnaast communicatief vaardig en kunt inhoudelijk meedenken met de softwareontwikkelaars binnen - en buiten - het team. Zo ontstaat er een vertrouwensband en weten de softwareontwikkelaars wat ze aan je hebben wanneer zij ergens tegenaan lopen.

Je vindt het leuk om je te begeven in verschillende werkomgevingen binnen de hightech sector waar je uitdagende projecten realiseert. Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan een nieuw team en weet daarin snel de juiste invulling te geven aan je rol als Scrum Master.

Persoonlijkheid

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde technische opleiding op hbo- of wo niveau;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als Scrum Master;
  • Minimaal 3 jaar (recente) werkervaring als softwareontwikkelaar in een scrum team;
  • Pré: professional Scrum Master certificaat;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

ALTEN biedt

Wat mag je van ons verwachten?

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar jij via de diversiteit aan projecten het verschil kunt maken. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities.

Jij kunt als Senior Engineer een prominente rol aannemen binnen het team. Dit kan bijvoorbeeld door actief deel te nemen in kennisdeling, het begeleiden en coachen van studenten of Junior Engineers of door het vergroten van kansen voor ALTEN.

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

Om jouw ambities vorm te geven word je gekoppeld aan zowel een Business Manager als een Technisch Manager. Samen bepaal je de koers van jouw carrière. 

ALTEN

ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design en de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn.

ALTEN biedt volop uitdaging. Als Senior Engineer krijg je veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een voorbeeldfunctie binnen het team waar het team en ALTEN op kan bouwen. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080, regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, regio Oost (locatie Apeldoorn) via +31(0)55-548 6200. Je kunt ook een e-mail sturen naar: sollicitatie@alten.nl.

Details
Publication date 18/03/2021
Location Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel - Apeldoorn
Categorie Technical Software
Recruiter Romy Wachtmeester
Reference Number AD000150