Technisch Projectleider | Technical Software

De functie

Zijn verantwoordelijkheid en leiderschap jou op het lijf geschreven? Hebt jij een technische achtergrond en ondertussen je sporen wel verdiend op het gebied van projectmanagement? Dan is deze rol perfect voor jou!

Als projectleider bij ALTEN ben je er verantwoordelijk voor dat je team niet op verrassingen stuit en dat risico’s in een vroeg stadium worden gedetecteerd en geminimaliseerd. In deze rol stuur je jouw team aan en onderhoud je contact met de verschillende stakeholders van jouw project. Door optimale communicatie en jouw helikopterview weten de projectleden precies wat de status is van het project.

Projecten
Naast de verantwoordelijkheid voor je team weet je wat er speelt binnen een project, heb je het vermogen om te beoordelen bij welke taken de prioriteiten liggen. Je haalt het beste naar boven in jouw teamleden door ze te coachen en ze hun kwaliteiten optimaal te laten benutten. In rustige fases van het project plan je vooruit en houd je jezelf bezig met werkverdeling en risicomanagement. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Op zijn tijd weet je de techniek ook los te laten om jouw bewezen management capaciteiten in te zetten. Door deze capaciteiten weet je hoe je een team aanstuurt, samenwerkingen optimaliseert en communicatie binnen een team soepel laat verlopen. Je leest tussen de regels door om tot in detail te detecteren wat er gaande is binnen jouw project en weet van ieder teamlid waar zijn of haar kracht ligt. Zo kun je een optimale taakverdeling bewerkstelligen.

Jouw profiel

Opleiding

  • Een afgeronde technische opleiding op hbo- of wo niveau;

Ervaring
Je hebt ervaring met en kennis van:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als technisch projectleider;
  • (Ben jij dit nog niet, maar ben je wel geïnteresseerd? Kijk eens naar onze ALTEN Accelerate vacature voor Technisch Projectleider!)

Pre
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je kennis hebt van:

  • Kennis van verschillende programmeertalen, zoals C, C++, C# of Java;

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je meteen een vast contract. Mocht je daarvoor kiezen, dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto. Ook zorgen wij voor een laptop. Tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je bij ons standaard 27 vakantiedagen. Wil je meer dagen? Je kan er 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een uitstekende premievrije pensioenregeling.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en Technisch Manager ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 25/09/2023
Location Eindhoven
Categorie Technical Software
Recruiter Joy Auguste
Reference Number AD000148