Fullstack Software Engineer

De functie

Als Fullstack Software Engineer ontwikkel en integreer je front- en backend systemen voor zeer diverse omgevingen. Hierbij kun je denken aan grote bedrijfskritische applicaties tot kleine projecten die draaien op een embedded device in een hightech omgeving. Met jouw kennis en ervaring heb je oog voor de frameworks of talen die je gebruikt om een frontend te realiseren, zonder de connectie naar de backend te verliezen. Of dit nu ReactJS, QML, Angular is… het is jou om het even!

Naast het ontwikkelen van software heb je ook een adviserende rol waarin je bijvoorbeeld niet-gestroomlijnde processen en punten herkent, die vragen om verbetering. Natuurlijk is elk project verschillend, maar waar je vanuit kunt gaan, is dat jij samen met jouw team verantwoordelijk bent voor een softwareproduct en vaak betrokken bent bij het volledige ontwikkelingstraject. Maakt dit je enthousiast? Lees dan snel verder!

Jouw profiel

Naar wie zijn we op zoek?

Je hebt minimaal één jaar ervaring opgedaan als Full-Stack Engineer en bent vastberaden hier je verdere carrière van te maken óf je hebt al geruime tijd ervaring als Full-Stack Engineer en bent toe aan een nieuwe uitdaging. De functie wordt aangepast aan jouw skills en ambities.

Je hebt gewerkt met API’s en met verschillende frontend frameworks, waaronder minstens één Javascript framework. Daarbij heb je kennis van een backend taal, waarbij de voorkeur uit gaat naar C# of Java. Hierdoor kun jij goed beoordelen op welk moment je welke tool moet gebruiken om een optimaal resultaat te behalen.

Persoonlijkheid

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde technische opleiding op hbo- of wo niveau;
  • Minimaal één jaar ervaring met programmeren binnen Angular, React, Vue, QML of WPF;
  • Minimaal één jaar ervaring met programmeren binnen een backend taal, zoals C# of Java.
  • Pré: Beheersing van C/C++;
  • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Nederlands is een pré.

ALTEN biedt

Wat mag je van ons verwachten?

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

Om jouw ambities vorm te geven word je gekoppeld aan zowel een Business Manager als een Technisch Manager. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

ALTEN

ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design en de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn.

ALTEN biedt volop uitdaging. Zo kun je vanuit de rol van Software Engineer doorgroeien naar bijvoorbeeld Projectleider of juist dé ultieme specialist. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080, regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, regio Oost (locatie Apeldoorn) via +31(0)55-548 6200. Je kunt ook een e-mail sturen naar: sollicitatie@alten.nl.

Details
Publication date 25/05/2023
Location Capelle Aan Den Ijssel - Apeldoorn - Eindhoven
Categorie Technical Software
Recruiter Joep van Well
Reference Number AD000140