Embedded Software Engineer | Technical Software

De functie

Heb jij passie voor Embedded Software ontwikkeling? Wil jij werken voor toonaangevende bedrijven in de hightechindustrie? Wil jij werken met de beste professionals, bij een organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Als Embedded Software Engineer bij ALTEN zet je jouw kennis in om innovatieve projecten te realiseren. Je weet op een gestructureerde manier software te ontwikkelen, werkt makkelijk samen met mensen en kan professioneel en duidelijk communiceren.

Naast het ontwikkelen van embedded software, kun je actief meedenken over het verhogen van de kwaliteit van het product en het ontwikkelproces. Dit kan door zelf actief deel te nemen aan design en architectuur discussies van de applicaties, maar ook door juist meer het agile scrum proces vorm te geven en verbeteren. De garantie die je krijgt: geen dag is hetzelfde. 

Projecten
Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D projecten, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design en de implementatie van de software. Je werkt bijvoorbeeld aan het besturingsysteem van treinen, maar ook melkrobots of IOT opdrachten behoren tot de mogelijkheden. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden in het ALTEN Delivery Center in Apeldoorn, Capelle aan den IJssel of Eindhoven.

ALTEN biedt volop uitdaging. Zo kun je vanuit de rol van Embedded Software Engineer doorgroeien naar bijvoorbeeld Projectleider, Manager of juist dé ultieme specialist. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Jouw profiel

Opleiding

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding zoals (Technische) Informatica, Computer Science, Elektrotechniek, Mechatronica of Embedded Systems op hbo- of wo niveau;

Ervaring
Je hebt ervaring met en kennis van:

  • Embedded development in C en C++;
  • Embedded systems;

Prés
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je kennis hebt van:

  • Scrum / Agile werken
  • (Embedded) Linux en Bare-metal systemen
  • ARM development
  • Kennis van elektronica om solide device drivers en networkinterfaces te ontwikkelen

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je meteen een vast contract. Mocht je daarvoor kiezen, dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto. Ook zorgen wij voor een laptop. Tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je bij ons standaard 27 vakantiedagen. Wil je meer dagen? Je kan er 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een uitstekende premievrije pensioenregeling.
Met de juiste begeleiding van je Business Manager en Technisch Manager ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland. 

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 25/09/2023
Location Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel - Apeldoorn
Categorie Technical Software
Recruiter Joy Auguste
Reference Number AD000139