Mechatronics Engineer

De functie

Mechatronics raakt veel technische onderwerpen aan; mechanica, elektronica en meet & regeltechniek, net zoals ons team bij ALTEN. ALTEN is een projectorganisatie, dat betekent dat ons team werkt aan verschillende industriële ontwikkelingen. Jij hebt vast jouw voorkeur in deze driehoek, maar het mooist vind jij het om in een omgeving te werken waarbij alle 3 de onderwerpen terug komen. Wij zorgen dat jij in de wereld van Mechatronics jouw plek vindt. Als Mechatronics Engineer werk je onder andere aan mechatronisch design, machine dynamica, sensoren, precisie technologie en verschillende vormen van control.

Jouw profiel

Je hebt een HBO Bachelor of WO Master diploma in Mechatronics of vergelijkbaar. Je hebt kennis van hoogstaande technieken en oplossingen maar bent pragmatisch ingesteld. Je werkt graag vanuit je competentie aan projecten en wilt hierin graag actief mee denken aan de ontwikkeling. Je doet wat nodig is om een systeem werkend te krijgen, dit doe je doormiddel van testen, integreren, trouble shooten en het doen van verbeter voorstellen.

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Je vindt het leuk te blijven leren en ook om je collega’s te helpen. Jij kijkt verder dan je eigen werk en staat altijd klaar voor je team.

ALTEN biedt

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

Om jouw ambities vorm te geven koppelen zowel een Business Manager als een Technisch Manager aan je. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

ALTEN

ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

 

Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn.

 

ALTEN biedt volop uitdaging. Zo kun je vanuit de rol van Mechatronics Engineer doorgroeien naar bijvoorbeeld Projectleider of juist dé ultieme specialist. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

 

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze Mechatronica Recruiter Sjors van Gennip via +31 (0) 6 31 04 98 83 of mail naar sjors.vangennip@alten.nl

Details
Publication date 22/05/2023
Location Eindhoven
Categorie Mechatronics/Robotics
Recruiter Sjors van Gennip
Reference Number AD000135