Mechatronics Engineer | Engineering

De functie

Mechatronics raakt veel technische onderwerpen aan; mechanica, elektronica en meet & regeltechniek. Wij zorgen dat jij in deze wereld van Mechatronics jouw plek vindt. 

ALTEN is een projectorganisatie, dat betekent dat ons team werkt aan verschillende industriële ontwikkelingen. Jij hebt vast jouw voorkeur in de driehoek van mechanica, elektronica en meet & regeltechniek, maar het mooist vind jij het om in een omgeving te werken waarbij alle 3 de onderwerpen terug komen. Wij zorgen dat jij in de wereld van Mechatronics jouw plek vindt. Als Mechatronics Engineer werk je onder andere aan mechatronisch design, machine dynamica, sensoren, precisie technologie en verschillende vormen van control

Projecten
Je verantwoordelijkheden zijn erg divers. In deze rol, afhankelijk van je main expertise, omvat het onder andere het ontwerpen van innovatieve mechanische oplossingen, het naadloos integreren van electrische en elektronische componenten in het mechatronische systeem en het gebruik maken van je programmeer skills om software oplossingen te ontwikkelen voor deze mechatronische systemen. Daarbij zul je voor een samenhangende integratie zorgen van mechanische, electrische en software componenten in hoog presterende mechatronische systemen, en zul je CAD software gebruiken om mechanische componenten en assemblages te ontwerpen en ontwikkelen.

Als jij perfect past in een multidisciplinaire omgeving, en gepassioneed bent over innovatie, dan is dit jouw kans om een blijvende impact te maken op het succes van onze projecten!

Jouw profiel

Educatie

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau Mechanical Engineering, Mechatronica of vergelijkbaar.

Ervaring
Je hebt ervaring met en kennis van

  • Mechanical Design en Design software zoals Siemens NX, Solidworks, Creo
  • Programmeer talen zoals C++, Python of VHDL
  • Electronisch Design en Software zoals Spice, Altium of Eagle, E-plan of Zuken, of vergelijkbaar

Pre
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met / kennis hebt van:

  • Testen en integreren
  • 3D en 2D Mechanical Design
  • Object oriented programmeren

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. Mocht je het willen, is de volgende stap het uitzoeken van een auto, wij zorgen voor een laptop. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Je kan er altijd 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een uitstekende premievrije pensioenregeling.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en Technisch Manager ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 31/10/2023
Location Eindhoven
Categorie Mechatronics/Robotics
Recruiter Wolf van Troost
Reference Number AD000135