Senior Software Engineer – Artificial Intelligence

De functie

‘Our Intelligence is what makes us human, and AI is an extension of that Quality’ – Yann LeCun

 

Artificial Intelligence is niet meer weg te denken uit de hedendaagse wereld. Als AI-consultant binnen ALTEN vertaal je een business probleem naar een AI specifieke oplossing, middels machine learning, deep learning of reinforcement learning. Je neemt jouw team mee in wat er gebeurt binnen AI Software, helpt hen jouw keuzes te begrijpen en gaat op zoek naar verbetering in bijvoorbeeld snelheid en kwaliteit. Binnen je projecten variëren jouw taken van het communiceren met stakeholders, het managen van data en het schrijven of visualiseren van algoritmes.

Jouw profiel

Naar wie zijn we op zoek?

Omdat je binnen jouw functie met data werkt verwachten we dat je jezelf goed weet te manoeuvreren binnen datamanagement. Ook schuilen er binnen programmeren voor jou geen geheimen en heb je brede kennis van verschillende Cloud technologieën.

 

Je hebt vergaande technische kennis van AI en machine learning algoritmes en hebt het vermogen deze kennis over te brengen op jouw teamleden. Dit betekent voor ons dat je naast je verregaande inhoudelijke kennis de capaciteiten hebt om jouw team te overtuigen van het belang en de waarde van Artificial Intelligence.

 

Weet jij meer van AI, of weet AI meer van jou?

Persoonlijkheid

En verder…

  • Technische opleiding op HBO-, WO of PhD niveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met Artificial Intelligence technieken, zoals machine learning, deep learning of reinforcement learning;
  • Minimaal 5 jaar professionele ervaring Python en/of C of C++, Java, C#;
  • Pré: Ervaring met Cloud technologieën zoals AWS of Azure
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

ALTEN biedt

Wat je mag van ons verwachten
ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten waar jij het verschil kunt maken. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities.

Jij kunt je als Senior Engineer een prominente rol aannemen binnen het team. Dit kan bijvoorbeeld door actief deel te nemen in kennisdeling, het begeleiden en coachen van studenten of Junior Engineers of door het vergroten van kansen voor ALTEN.

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

Om jouw ambities vorm te geven koppelen we zowel een Business Manager als een Technisch Manager aan je. Samen bepaal je de koers van jouw carrière.   

 

Informatie
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080, regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, regio Oost (locatie Apeldoorn) via +31(0)55-548 6200. Je kunt ook een e-mail sturen naar: sollicitatie@alten.nl

details
Activated at 30/08/2019
Locaties Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel - Apeldoorn
Categorie Technical Software