Medior DevOps Engineer

De functie

Bedrijven kunnen niet meer om digitale transformatie heen, een groeiend aantal bedrijven werkt praktisch papierloos en verregaande automatisering is aan de orde van de dag. Ontwikkelingen op het gebied van Cloud staan hieraan mede ten grondslag, mogelijkheden wat betreft schaalbaarheid, flexibiliteit en connectiviteit zijn bijna oneindig. Dit betekent ook dat de complexiteit verschuift naar het op een goede manier opzetten van omgevingen, alsook deze stabiel in de lucht houden samen met je collega’s in je DevOps team. ALTEN Digital Enterprise biedt jou de mogelijkheid om bij de grote enterprises in Nederland aan de slag te gaan in uiteenlopende en complexe omgeving. Als dit jou aanspreekt, lees dan vooral verder.

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding. De basis van software development en scripting zijn voor jou niet onbekend, want je hebt tussen de 2-5 jaar werkervaring (bij voorkeur als DevOps Engineer in vorige rollen).

Jij kan ons met enthousiasme vertellen dat je ervaring hebt met:

  • Azure DevOps (VSTS/TFS) & inrichten Azure Pipelines (CI/CD);
  • Azure Platform (IaaS);
  • Scripting kennis en ervaring;
  • Ervaring in en kennis van Code Analysis, Code Quality;
  • Pre: Container technologie kennis (Docker, Kubernetes, AKS);
  • Pre: Agile werken.

Persoonlijkheid

Je beschikt al over aardig wat kennis, maar je bent nog niet uitgeleerd. Dat is mooi, want wij vinden instelling belangrijker dan techniek! Je bent leergierig en wordt enthousiast van nieuwe technologieën. Jouw collega’s omschrijven je als een echte teamplayer die oplossingsgericht te werk gaat. 

ALTEN biedt

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vindt jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een telefoon en auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om bij de klant aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling).

Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders.

Wij bieden volop uitdagingen, solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

 

details
Activated at 11/06/2019
Locaties Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Digital Enterprise
contact Ka Yan Huynh