Corporate Recruiter (Eindhoven)

De functie

Als Corporate Recruiter bij Alten Nederland kom jij te werken in een internationale werkomgeving, waarbij jij de verantwoordelijkheid krijgt voor het vinden, spreken en enthousiasmeren van Technisch Software talent. Je werkt nauw samen met onze Business Managers en bent vaak aan het sparren met je mede Corporate Recruiters. Je werkt hierbij vanuit onze vestiging in Eindhoven. 

Wat ga je doen als Corporate Recruiter binnen ALTEN Nederland? 

Als Corporate Recruiter ondersteun jij een team van Business Managers bij het invullen van de openstaande vacatures. Je richt je hierbij op de werving van hoger opgeleide professionals die binnen onze organisatie in dienst treden. Voor het vinden van de juiste kandidaten werk je met verschillende tools (Linkedin, jobboards, eigen database, open sollicitaties, beurzen en opleidingsinstellingen).

Je benadert de kandidaten en voert de eerste gesprekken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het verdere sollicitatietraject. Je zorgt ervoor dat dit vloeiend en snel verloopt en dat alle betrokken partijen op de hoogte worden gehouden van de voortgang.

Naast het operationele deel, ben je nauw betrokken bij alle overige recruitment gerelateerde aspecten. Hierbij kun je denken aan de organisatie van beurzen, events, open avonden, maar ook aan het onderhouden van contacten met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen.

Taken en verantwoordelijkheden: 

Als Corporate Recruiter ben jij onder andere verantwoordelijk voor:

 • Zoeken naar geschikte kandidaten via diverse kanalen;
 • Selecteren en actief benaderen van interessante kandidaten;
 • Voeren van de eerste gesprekken met kandidaten;
 • Begeleiden van het complete sollicitatie proces;
 • Informeren en onderhouden van contacten met jouw talenten;
 • Betrokken zijn in het opstellen van de jaarlijkse recruitment doelstellingen van jouw unit;
 • Organiseren van diverse soorten recruitment events, ALTEN vertegenwoordigen op beurzen;
 • Onderhouden van goede contacten met Hogescholen en Universiteiten.

Jouw profiel

 Om te kunnen reageren op de vacature Corporate Recruiter voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur P&O/HRM/Communicatie of aanverwante richting);
 • Je hebt tussen 0-3 jaar werkervaring in de recruitment;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar; 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

ALTEN biedt

Ondanks dat we een wereldwijde speler zijn kenmerkt Alten zich door een platte en informele organisatiestructuur. De interne cultuur kan het beste worden omgeschreven als een sociale en open cultuur waarbij sprake is van korte communicatielijnen. We hechten veel waarde aan het ervoor zorgen dat mensen zich maximaal kunnen ontwikkelen en vooral met plezier naar hun werk gaan. Je krijgt veel vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden en eigen initiatief wordt binnen onze organisatie erg gewaardeerd.  

Interesse?

Lijkt het je wat om met plezier naar je werk te gaan en veel vrijheid te hebben om je doelen te behalen? Reageer dan nu en neem contact op met Vera Iliicheva 06 12 40 27 39  / vera.iliicheva@alten.nl  of bezoek onze website voor meer informatie:  www.alten.nl 

details
Activated at 11/06/2019
Locaties Eindhoven
Categorie Management/Staff
contact Vera Iliicheva