Medewerker Debiteurenadministratie (Capelle a/d IJssel)

De functie

Voor onze financiële administratie op ons kantoor in Capelle aan den IJssel, zijn wij op zoek naar een Medewerker Debiteurenadministratie. Ben jij administratief sterk en deins je er niet voor terug om contact te hebben met collega’s en klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Medewerker Debiteurenadministratie bij ALTEN Nederland?

Als Medewerker Debiteurenadministratie heb jij een belangrijke rol binnen onze financiële administratie. Je komt te werken op de afdeling Finance in Capelle aan den IJssel. Je bent verantwoordelijk bent voor het facturatieproces, contractbeheer en debiteurenbeheer van de managers die jij ondersteunt. Je werkt samen in een team dat verdeeld is over twee locaties.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Medewerker debiteurenadministratie ben jij o.a. verantwoordelijk voor:

  • Contractbeheer voor de managers die jij ondersteunt;
  • Controleren en goedkeuren van timesheets en declaraties;
  • Opstellen en versturen van de facturen naar klanten;
  • Debiteurenbeheer;
  • Het uitvoeren van administratieve handelingen;
  • Fungeren als aanspreekpunt voor managers, medewerkers en klanten ten aanzien van de debiteurenadministratie.

Jouw profiel

  • Een afgeronde mbo-4 opleiding in de richting van Bedrijfsadministratie, Financiële Administratie of vergelijkbaar;
  • 0 tot 3 jaar werkervaring;
  • Je bent accuraat, communicatief vaardig en vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren.

ALTEN biedt

Ondanks dat we een wereldwijde speler zijn, kenmerkt Alten zich door een platte en informele organisatiecultuur. De interne cultuur kan het beste worden omgeschreven als een sociale en open cultuur waarbij sprake is van korte communicatielijnen. We hechten veel waarde aan een goede sfeer op de werkvloer, zodat mensen met plezier naar hun werk gaan. Je krijgt veel vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden binnen je eigen takenpakket. 

ALTEN Nederland

ALTEN is wereldwijd actief en een snel groeiende, beursgenoteerde organisatie. Internationaal gezien telt ALTEN ruim 30.000 medewerkers en is actief in Europa, Azie, USA, Afrika en het Midden-Oosten. Nederland, als hotspot voor innnovatie, is hierbij een belangrijke markt voor ALTEN.

In Nederland opereren we vanuit vier locaties (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn en Amstelveen).De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. Op een aantal gebieden heeft ALTEN Nederland unieke deskundigheid die is verkregen via jarenlange investering in kennisopbouw en kennisgroepen. Met onze 800 hoogopgeleide consultants bieden we diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast. 

Daarom hebben wij deze kennis gebundeld in twee business lines: Technology en IT. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten, waarbij we diensten aanbieden die variëren van consultancy tot het uitvoeren van volledige projecten.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je aanvullende vragen? Dan kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter, Vera Iliicheva via vera.iliicheva@alten.nl of 06-12402739.

details
Activated at 21/05/2019
Locaties Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Management/Staff
contact Vera Iliicheva