Business Manager IT

De functie

Ben jij resultaatgericht, leergierig en heb je kennis of ervaring in IT? Dan zijn wij bij ALTEN Nederland op zoek naar jou!

 

De uitdagende en ondernemende rol van Business Manager bestaat uit 3 hoofdpijlers: Sales, People management en Recruitment. Het is een dynamische rol waarin jij jouw eigen team van klanten, projecten en consultants gaat opbouwen. Daarbij werk je nauw samen met je mede business managers, recruiters, office managers en uiteraard de consultants.

Je gaat starten met een uitgebreid inwerktraject waarin je met alle facetten van de rol bekend gaat raken. Hiervoor krijg je een ervaren Business Manager als coach die jou gaat begeleiden en helpen met het laten groeien van jouw business en team van consultants.

Benieuwd naar de werkweek van een Business Manager? Bekijk hier het verhaal van inmiddels Coachend Business Manager Arnold Schutter: https://www.alten.nl/2022/01/10/publicatie-bitschips-3-software-engineer-wordt-business-manager/

 

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in een IT richting aangevuld met enkele jaren werkervaring of een afgeronde HBO of WO opleiding in een commerciële richting aangevuld met enkele jaren werkervaring in IT.

 

Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om pragmatisch problemen op te lossen.

ALTEN biedt

Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van ALTEN Nederland. Wij bieden je een uitdagende fulltime positie binnen een dynamisch, gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een vast salaris aangevuld met een aantrekkelijke bonus, kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantie dagen met de mogelijkheid tot aankopen van 10 extra dagen, 8% vakantiegeld, premievrije pensioenregeling, reis- en onkostenvergoeding, een interessant leasebudget, ...

 

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature als Business Manager? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Quentin Schoonyans (quentin.schoonyans@alten.be).

Details
Publication date 17/01/2023
Location Eindhoven
Categorie Management/Staff
Recruiter Quentin Schoonyans
Reference Number AD000115