Artificial Intelligence Developer

De functie

Ligt jouw passie bij het combineren van Artificial Intelligence (AI) en softwareontwikkeling? Ontwikkel je graag innovatieve oplossingen voor het optimaliseren van processen vanuit een data-gedreven visie? Onderzoek je graag hoe AI-technieken zoals Machine Learning (ML) of Deep Learning (DL) kunnen bijdragen bij de bouw van intelligente softwareoplossingen? Wil je je hier verder in verdiepen of heb je al ervaring met de implementatie van AI-oplossingen? Dan ben jij onze nieuwe Artificial Intelligence Developer!

In deze functie kun je vanuit Digital Enterprise Consulting and Engineering aan de slag binnen verschillende werkgebieden en omgevingen. Voor jou de ideale mogelijkheid om jouw (technische) kennis in te zetten, te delen en uit te breiden. 

Jouw profiel

 • Afgeronde IT-gerelateerde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring als software developer
 • Ervaring met softwareontwikkeling in Java en/of C# .NET
 • Oplossingen bedenken vanuit de eindgebruiker
 • Kennis van cloud-oplossingen
 • Kennis van Artificial Intelligence technieken
 • Ervaring met Agile/Scrum en/of DevOps
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Naast complexiteit in vraagstukken ga je voor eenvoud in je oplossingen. Het werk van eindgebruikers zo makkelijk mogelijk te maken en aansluiting te houden met waarom zij jouw oplossing gebruiken, is jouw uitdaging. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld, werk je graag in teamverband en vind je het leuk om je ervaring over te brengen op je collega’s. Verder vinden wij het ook belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden: People, Fun, Technology, Knowledge, Aim high en Open & Involved.

ALTEN biedt

Naast uitdagende en afwisselende opdrachten, bieden wij een stabiele organisatie waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei gestimuleerd wordt. ALTEN heeft een cultuur waarin kennis opdoen en kennis delen actief wordt gestimuleerd, o.a. door werkgroepen en training. Je krijgt bij ons een vast dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, leaseauto en premievrije pensioenvoorziening;
 • Persoonlijke begeleiding van je People Manager en Business Manager;
 • Een succesvolle, internationale onderneming, met daarin veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in Softwaretesten, Software Development, BI en Analytics consultancy in verschillende branches. Binnen Alten kom je terecht in een divers maar hecht team dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Agile en software ontwikkeling. Bij ALTEN staan mensen, kennis, plezier en technologie centraal.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van telecomproviders, overheden, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners.

ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

 

details
Activated at 14/05/2019
Locaties Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Digital Enterprise
contact Ka Yan Huynh