Vacatures ALTEN

Test & Verification Design Engineer

De functie

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om complexe technische uitdagingen aan te gaan? Dan past de functie van Test & Verification Design Engineer goed bij jou. In deze functie kun je op basis van Technology Consulting and Engineering brede ervaring op doen binnen verschillende werkgebieden en omgevingen. Voor jou de ideale mogelijkheid om jouw (technische) kennis in te zetten en uit te breiden. Het testen van systemen is van groot belang binnen een project. Jouw rol en vakmanschap als Test & Verification Design Engineer staat daarbij centraal en maakt het verschil bij het testen van technisch complexe systemen.

Jouw profiel

 • Een afgeronde opleiding op HBO of Universitair niveau op het gebied van Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek
 • Je bent bekend zijn met het V-model, design for test en foutanalyse
 • Je bent bekend met test analyse software zoals Labview en Matlab
 • Daarnaast ben je bekend met FMEA analyses
 • In staat zijn om requirements te vertalen naar een test procedure
 • In staat zijn om testresultaten te analyseren, interpreteren en te vertalen naar ontwerp verbeteringen
 • Je hebt ervaring met technisch documenteren
 • Je bezig zeer goede analytische vaardigheden
 • Stakeholder management vaardigheden en gestructureerd kunnen werken
 • Je bezig over goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je graag in teamverband.

ALTEN biedt

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling. 

Om jouw ambities vorm te geven koppelen we zowel een Business Manager als een Technisch Manager aan je. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

 

Informatie

Wil je meer weten over onze unit? Check onze website https://www.alten.nl/what-we-do/mechatronics-robotics

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Romy Wachtmeester via 040-256 30 80 of mail naar sollicitatie@alten.nl. 

ALTEN

ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

 

Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn.

 

ALTEN biedt volop uitdaging. Zo kun je vanuit de rol van Engineer doorgroeien naar bijvoorbeeld Projectleider of juist dé ultieme specialist. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

 

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Romy Wachtmeester via +31(0)40-256 3080. Je kunt ook een e-mail sturen naar sollicitatie@alten.nl. 

Details
Locaties Eindhoven
Categorie Mechatronics/Robotics
Contact Romy Wachtmeester