vacatures ALTEN

Scrum Master

De functie

Ligt jouw passie bij innovatieve, technische IT systemen en vind je het leuk om complexe uitdagingen aan te gaan met de nieuwste technieken? Help jij graag de beste applicaties te ontwikkelen door je team te faciliteren? Heb je een achtergrond in programmeren en het zelf ontwikkelen van softwaresystemen, apps of web-portalen, zodat je de wereld van je team van binnenuit kent? Word je enthousiast van digitale transformatietrajecten? Dan ben jij onze nieuwe Scrum Master voor software development projecten! 

In deze functie kun je vanuit Digital Enterprise Consulting and Engineering aan de slag binnen verschillende werkgebieden en omgevingen. Voor jou de ideale mogelijkheid om jouw (technische) kennis in te zetten, te delen en uit te breiden. 

Jouw profiel

  • Afgeronde IT-gerelateerde HBO of WO opleiding
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master
  • Ervaring met andere agile methoden en/of DevOps
  • Ervaring met softwareontwikkeling in C# en/of Java
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Je hebt een passie voor agile softwareontwikkeling en je neemt je team hierin graag mee. Het werk van eindgebruikers zo makkelijk mogelijk te maken en aansluiting te houden met waarom zij jouw oplossing gebruiken, is jouw uitdaging. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld, werk je graag in teamverband en vind je het leuk om je ervaring over te brengen op je collega’s. Verder vinden wij het ook belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden: People, Fun, Technology, Knowledge, Aim high en Open & Involved.

ALTEN biedt

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vindt jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een telefoon en auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling).

Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders.

Wij bieden volop uitdagingen, solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

Details
Locaties Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Software & Cloud Engineering
Contact Ka Yan Huynh