Vacatures ALTEN

Medior/Senior BI Development Program

De functie

Ben jij een medior/senior professional en heb je al ervaring in de IT (Business Intelligence & analytics)? En ben je toe aan de volgende stap richting de cloud? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de hele wereld transformeren organisaties naar een ‘data driven organisatie’. ALTEN helpt niet alleen de organisaties met die overgang, maar helpt ook professionals die onderdeel van de transformatie willen zijn.

Daarom biedt ALTEN een op maat gemaakt development program, waarbij specifieke technische trainingen afgewisseld worden door generieke vaardigheidstrainingen. Het doel daarbij is dat de timing van trainingen zo goed mogelijk aansluit bij jouw persoonlijke leerbehoefte.

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO of WO opleiding
  • Werkervaring binnen IT werkveld (+3 jaar)
  • Analytisch en pragmatisch
  • Hands-on ervaring met meerdere BI projecten
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Persoonlijkheid

Je bent communicatief sterk, kan goed zelfstandig werken en vind het belangrijk om in een team te werken. Daarnaast vind je het leuk om resultaat te behalen en je hebt van nature een flexibele instelling. Wij vinden het ook belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden: People, Fun, Technology, Knowledge, Aim high en Open & Involved.

ALTEN biedt

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vindt jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een telefoon en auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling).

Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders.

Wij bieden volop uitdagingen, solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

Details
Locaties Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel - Eindhoven - Groningen
Categorie Data & Analytics
Contact Ka Yan Huynh