vacatures ALTEN

Automotive Engineer

De functie

Wij zijn op zoek naar Automotive Engineers die willen bijdragen aan de optimalisatieslag voor onze opdrachtgevers in de Automotive industrie. Denk hierbij aan het verbeteren van efficiëntie, veiligheid, materiaalgebruik, brandstofgebruik. Enkele concrete voorbeelden van toepassingen waar wij aan werken zijn:

 

  • Control implementatie en optimalisatie van versnellingsbakken
  • Het kalibreren en valideren van motor prestaties en ECU functies
  • Multi body dynamics voor optimalisatie van gedrag
  • FEM modellering voor optimalisatie van structuren en materialen
  • Kalibreren van controllers voor diverse functies zoals dynamisch gedrag, complete aandrijflijn
  • Ontwikkelen van HIL simulatie opstellingen
  • Ontwerpvraagstukken rondom sterkte en stijfheid in combinatie met trillingen en vermoeiing.

Jouw profiel

Je vindt het leuk om te modelleren, simuleren en het oplossen van wiskundige vraagstukken. Je hebt kennis van systeemidentificatie, eindige elementen analyse en kunt werken met Matlab of vergelijkbare pakketten. Je hebt een goed analytisch vermogen en kunt het systeem uit kleden om systeemfunctionaliteit ontleden om op componentniveau te kunnen analyseren en verbeteringen aan te dragen.  

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je graag in teamverband.

ALTEN biedt

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling. 

Om jouw ambities vorm te geven koppelen we zowel een Business Manager als een Technisch Manager aan je. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

Wil je meer weten over onze unit? Check onze website https://www.alten.nl/what-we-do/mechatronics-robotics

 

Informatie

Wil je meer weten over onze unit? Check onze website https://www.alten.nl/what-we-do/mechatronics-robotics

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Romy Wachtmeester via 040-256 30 80 of mail naar sollicitatie@alten.nl. 

Details
Locaties Eindhoven | Nederland
Categorie Mechatronics/Robotics
Contact Romy Wachtmeester