vacatures ALTEN

Agile diensten

Heeft u interesse om Agile te gaan werken of bent u toe aan een volgende stap? ALTEN biedt uiteenlopende mogelijkheden om u te ondersteunen:

Quick scan: Uw bedrijf werkt nog niet Agile. Is uw bedrijf hiervoor geschikt? Wat moet er gebeuren ? Hoe moet ik starten? Ga met één van onze consultants vrijblijvend aan tafel zitten om te bespreken hoe u dit kunt aanpakken.
Wat houdt het in om een ‘Scaled’ Agile framework te gaan toepassen en hoe gaat u voortvarend aan de slag met het invoeren? ALTEN kan u helpen met het maken van deze analyse en het opstellen van een roadmap.

Trainingen en Workshops: ALTEN heeft meerdere trainingen en workshops in haar portfolio. Dit kan het opleiden zijn van executives en managers om een Agile-transitie te begeleiden tot het trainen van teams met hun Product Owners en Scrum Masters. Tevens kan ALTEN in overleg een geschikt trainingsprogramma samenstellen.

Kickstart: “Yes! We gaan Agile werken, maar ik wil graag een goede start maken. Ik heb iemand nodig die kan zorgen voor een vliegende start.” Met één van onze ervaren consultants kunt u hiervoor zorgen.

 

Assessment: Maakt u ten volste gebruik van de voordelen van Agile? Wordt Scrum gebruikt In-Name-Only? Onze consultants voeren een assessment uit en u ontvangt een rapportage met de status van Agile in uw bedrijf en waar verbeteringen mogelijk zijn.
Ter beoordeling van Scaled Agile maken gebruik van de Agile Health Radar om een nulmeting te doen binnen uw bedrijf. Hierna kunnen we de voortgang van de verandering en volwassenheid op regelmatige tijdstippen meten. Aan de hand van dit model kunnen

Coaching: Kan uw Product Owner zijn tijd goed verdelen over het Scrum Team, stakeholders en product? Is uw Scrum Master een ‘servant leader’? Neemt het Scrum Team haar verantwoordelijkheid? Hoe gaan de andere mensen in uw organisatie om met een Scrum Team? Een coach van ALTEN helpt de mensen in uw bedrijf om te gaan en te werken met Agile.

 

Scrum Master: Wilt u een nieuw Agile-team gaan opzetten en heeft u nog niet de geschikte Scrum Master in huis? Bij ALTEN werken consultants die voor verschillende opdrachtgevers deze rol hebben en kunnen met hun ervaring uw Agile-Team voor langere tijd faciliteren.

 

Consultants: Werkt uw organisatie met SAFe en bent u op zoek naar een Value Stream of Release Train Engineer? Zoekt u mensen die u op teamniveau komen ondersteunen, zoals Scrum Masters? Via ALTEN kunt u een consultant in huis halen met alle benodigde kennis om deze rollen te vervullen en die tevens als coach kan optreden binnen de gehele organisatie.

ALTEN werkt graag nauw met u samen om een zo waardevol mogelijk product te realiseren!

Neem contact met ons op voor meer informatie. Telefonisch via één van de nummers onderaan deze pagina of stuur een e-mail.