Boost your career

Boost your career_ALTEN
05/10/2020

Exclusieve uitnodiging: Boost your Career!

  • Heb je het gevoel vast te zitten in jouw carrière?
  • Wil je een stap maken, maar weet je niet hoe?

Onze carrière coaches helpen jou graag met jouw persoonlijk ontwikkelplan tijdens een persoonlijke ‘Boost your Career’ sessie!

Een belangrijk onderdeel binnen ALTEN is de groei en ondersteuning van onze consultants. Dit doen wij door 1-op-1 het gesprek te voeren over jouw ambities en mogelijkheden, waarbij we gezamenlijk een plan uitstippelen naar jouw toekomstige droomfunctie.

Normaliter bieden we deze loopbaangesprekken exclusief aan onze eigen consultants aan, maar nu we bieden jou deze exclusieve kans!

Wat kun je verwachten?
In een prettige en informele setting neemt één van onze carrière coaches uitgebreid de tijd om in te gaan op jouw huidige rol, jouw kennis en kunde en jouw ambitie. Samen komen jullie tot een stip op de horizon, benodigde ontwikkelpunten en concrete doelen om aankomend jaar aan te werken.

Voor wie?
Technical software/test engineers met minimaal 3 jaar ervaring, die graag door willen groeien. Dat mag zowel richting technische- of projectsturing, maar ook verder in de inhoud, of richting (business)management.

Datum & Tijd
In gezamenlijk overleg & ‘corona-proof’.

Kosten & duur
Kosteloos, ±1,5 uur.

Locatie
Je kunt terecht op ons kantoor in Eindhoven, maar het kan natuurlijk ook altijd digitaal.

Deze sessie is geheel vrijblijvend. Heb je interesse in een persoonlijk ‘Boost your Career’ coachingsgesprek? Dan verzoeken wij je onderstaand formulier in te vullen, om je in te schrijven.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Vince Palmer: +31 631049897 of via e-mail 


Inschrijfformulier 'Boost your career'

Het privacystatement van ALTEN kun je inzien via deze link.

Share