Business as (un)usual (Covid-19)

Covid-19
24/03/2020

De wereld wordt momenteel hard getroffen door het coronavirus, ook wel bekend als Covid-19, zowel in menselijk als economisch opzicht. Het zorgen voor elkaar in goede gezondheid is in deze tijd dan ook het allerbelangrijkst.

Toch is het goed om, juist in deze onzekere periode, vooruit te blijven kijken. Na te denken over de toekomst en wat er na deze crisis komt.
Dan is het fijn om te weten dat ALTEN, weliswaar op een aangepaste manier, ‘gewoon’ doorwerkt. Onze kantoren zijn ingericht op 1,5 mtr, er zijn looprichtingen aangegeven en diverse hygiënische producten aanwezig om alle ruimtes en werkplekken schoon te houden. Wil je met ons in gesprek komen over een baan? Solliciteer dan op één van onze vacatures, stuur een mail of laat een bericht achter op onze website. Sollicitatiegesprekken kunnen we nog steeds met je voeren, maar dan wel op gepaste afstand. Business as (un)usual eigenlijk.

Meer informatie over Covid-19 vind je op de website van het RIVM.

Share

Dit vind je misschien ook leuk