Rimon’s Testimonial Summer School

ALTEN Summer School testimonial Rimon
29/07/2019

“Mijn naam is Rimon en ik heb in Enschede Technische Informatica gestudeerd. Sinds anderhalf jaar ben ik in dienst bij ALTEN in Apeldoorn als software consultant.

Zelflerende systemen zijn de afgelopen tijd erg populair geworden in de gaming (en software) wereld na het succes van AlphaGo, AlphaZero en anderen. Tijdens mijn studie heb ik hier onderzoek naar gedaan en deze technieken toegepast in RoboCup Soccer. Bij de Starcraft AI training gaan we een stuk software schrijven dat zelf leert om Starcraft te spelen.

De Summer School geeft je de mogelijkheid om onderwerpen te verkennen die in het reguliere curriculum niet altijd aanwezig zijn. Daarnaast geven de trainers ook inzicht in hoe deze onderwerpen in de praktijk worden gebracht. Een echte aanrader, dus. Er zijn nog plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in!”

 

Share