Jacco’s Testimonial Summer School

ALTEN Testimonial Summerschool Jacco
01/07/2019

Op 20, 21 en 22 augustus organiseren we de Summer School 2019 op 3 locaties in Nederland. Elke week vertelt een trainer over zijn/haar vakgebied. De eerste trainer die aan bod komt, is Jacco. Hij geeft de training Starcraft AI. 

“Ik ben Jacco en inmiddels twee en een half jaar werkzaam bij ALTEN. Na mijn studie Technische Informatica aan de TU in Eindhoven ben ik mijn carrière hier begonnen als consultant voor de unit Technical Software in regio Eindhoven. Tijdens mijn opleiding was ik al erg geïnteresseerd in algoritmiek en Artificial Intelligence (AI). Bij ALTEN is het mogelijk mijn passie hiervoor te uiten door verschillende projecten uit te voeren binnen dit vakgebied.

De training die ik ga geven voor de Summer School gaat dan ook over Artificial Intelligence, meer specifiek de techniek van reinforcement learning. Deze techniek wordt binnen verschillende domeinen in de praktijk toegepast, waarvan één van de leukste toch wel de game-industrie is. In deze training gaan we ons dan ook verdiepen in Starcraft II. Na een introductie in reinforcement learning,  werken we samen aan een AI die gebruikt kan worden als één van de bouwblokken van een grotere AI voor het hele spel.

Wil jij op een interactieve manier iets leren over technieken binnen Artificial Intelligence, die niet alleen leuk zijn om mee te werken, maar ook in het bedrijfsleven een grote waarde hebben? En wil je kennismaken met ALTEN in een leuke en informele sfeer? Schrijf je dan nu in voor de Summer School!”

Share