Martijn’s Testimonial

ALTEN Testimonial Martijn
14/05/2019

Martijn is op 1 maart 2017 bij ALTEN in dienst gekomen. Hij studeerde toen nog, maar kon zijn masteropleiding goed combineren met het volgen van de Masterclass bij ALTEN. Deze Masterclass bestaat uit een intensieve trainingsperiode van 6 weken, waarin de deelnemers trainingen volgen op het gebied van techniek en communicatieve vaardigheden.

“Tijdens mijn  afstuderen aan de Erasmus Universiteit voor de master Business Information Management ben ik mij gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Naast de businesskant van mijn studie trok het technische gedeelte mij steeds meer aan. Ik merkte al gauw dat ik mij wilde verdiepen in de technische wereld van data. Alhoewel ik het niet ambieerde om louter te coderen, en zo de businesskant van data uit het oog te verliezen, ging ik wel echt op zoek naar technische functies.

Al snel werd mijn interesse getrokken door ALTEN die een zes weken durende masterclass aanbood. Tijdens deze masterclass werden zowel technische als communicatieve trainingen aangeboden, wat in mijn ogen een perfecte combinatie was voor mijn carrière. Na contact te hebben gelegd ben ik mijn afstuderen gaan combineren met het werken als consultant.

Momenteel heb ik een opdracht bij een grote financiële dienstverlener, waar ik de functie van AWS Datalake developer bekleed. Ik heb hier dus de kans gekregen om te werken met de meest recente cloud technologie bij één van de grootste financiële dienstverleners van het land. Deze combinatie maakt ALTEN voor mij een ideale werkgever om mij verder te ontwikkelen op technisch en persoonlijk vlak.”

Share