Marnix’s Testimonial

ALTEN Testimonial Marnix
06/05/2019

Marnix is inmiddels 5 jaar in dienst bij ALTEN in de unit Technical Software West. Voor verschillende opdrachtgevers heeft hij meegewerkt aan watersimulaties en in de zelfrijdende-auto-industrie.

Al tijdens mijn sollicitatiegesprekken bij ALTEN merkte ik de informele sfeer die hier heerst. Managers en directe collega’s hebben belangstelling voor elkaar; ook op persoonlijk gebied. Hierdoor voel ik me op mijn gemak en dat geeft me een thuis-gevoel. De betrokkenheid wordt nog eens extra versterkt door de vele mogelijkheden om collega’s te ontmoeten tijdens social events en cursusavonden. Ook al zie ik mijn collega’s niet dagelijks, ik ken ze wel en kan goed met hen opschieten.

Je kunt het bij ons zo leuk maken als je zelf wilt. Sommige collega’s kiezen ervoor om zich sterk te profileren bij de opdrachtgever en zo meer kennis op te doen. Zelf kies ik ervoor om mijn kennis onder ALTEN-collega’s te verspreiden, zodat wij als unit kwalitatief sterker worden.

Het geeft mij de meeste voldoening als ik zie dat anderen sterk vooruit gaan en om te zien dat zij het beste uit zichzelf halen. Binnen ALTEN heb ik dan ook de mogelijkheid gekregen om collega’s te begeleiden en te trainen. Zo zie ik mijn collega’s met sprongen vooruitgaan en enorm veel plezier hebben. Daar beleef ik zelf ook weer plezier aan en het maakt mij een betere trainer. ALTEN geeft mij die kansen en die pak ik ook direct aan.

De opdrachten die ik mag doen, zijn vaak van wat langere duur, een jaar of 2 á 3. Hierdoor heb ik de kans om bij de klanten waar ik kom te groeien en zo meerdere rollen uit te proberen. Zo ben ik al een paar keer opgeklommen tot scrum master en heb ik een team geholpen om zichzelf te verbeteren en optimaal te gaan presteren. ALTEN heeft mij hiermee geholpen door trainingen en coaching aan te bieden, zoals bijv. Professional Scrum Master trainingen. Vanzelfsprekend ben ik ook nog steeds bezig met ontwikkelwerkzaamheden, zodat ik heel afwisselend werk kan doen.”

Share