Louis’ Testimonial

ALTEN Testimonial Louis
25/04/2019

Louis werkt sinds 1 januari 2008 als Business Intelligence consultant bij ALTEN IT in Capelle aan den IJssel.

“Na enkele omzwervingen ben ik in 1998 in de Business Intelligence terecht gekomen. Werken met data is mijn passie. Bij een andere werkgever voelde ik me al snel op een dood spoor gezet, maar bij ALTEN ga ik sinds 2008 de kant op die ik wil. Steeds nieuwe uitdagingen aangaan en altijd nieuwe dingen leren.

Naast de dagelijkse werkzaamheden voor onze klanten kan ik mijn ei ook kwijt op andere manieren. Zo mocht ik in 2008 aan de basis staan van onze Validatiemodule. Ik heb me bezig gehouden met het automatisch genereren van ETL processen. Een kleine bijdrage geleverd aan de werkgroepen IoT en Architectuur. Verder heb ik sinds 2019 een rol in het behartigen van de belangen van alle medewerkers van ALTEN Nederland.

Op dit moment houd ik me als Data Engineer bezig met diverse nieuwe energie-diensten voor tuinders. Een leuke kans om mee te mogen denken over de implementatie, het combineren van businesswaarde en aandacht voor klimaat. Nieuwe diensten implementeren, de nieuwste Cloud technologie toepassen. Ook na al die jaren blijft mijn werk inspireren en boeien.”

Share