Louis’ Testimonial

ALTEN Testimonial Louis
, ,

Louis werkt sinds 1 januari 2008 als Business Intelligence consultant bij ALTEN IT in ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Hieronder lees je de Testimonial van Louis.

“Na enkele omzwervingen ben ik in 1998 in de Business Intelligence terecht gekomen. Werken met data is mijn passie. Bij een andere werkgever voelde ik me al snel op een dood spoor gezet waardoor ik zocht naar een nieuwe uitdaging, maar bij ALTEN ga ik sinds 2008 de kant op die ik wil. Binnen ALTEN krijg ik de mogelijkheid om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en altijd nieuwe dingen te leren.

Naast de dagelijkse werkzaamheden voor onze klanten kan ik mijn ei ook kwijt op andere manieren. Zo mocht ik in 2008 aan de basis staan van onze Validatiemodule. Ik heb me bezig gehouden met het automatisch genereren van ETL processen. Een kleine bijdrage geleverd aan de werkgroepen IoT en Architectuur. Verder heb ik sinds 2019 een rol in het behartigen van de belangen van alle medewerkers van ALTEN Nederland, wat ik ontzettend tof vind.

Op dit moment houd ik me als Data Engineer bezig met diverse nieuwe energie-diensten voor tuinders. Persoonlijk vind ik dit een leuke kans om mee te mogen denken over de implementatie, het combineren van businesswaarde en aandacht voor klimaat. Nieuwe diensten implementeren, de nieuwste Cloud technologie toepassen. Ook na al die jaren blijft mijn werk inspireren en boeien.”

Wil je naast het Testimonial van Louis ook andere ALTEN Testimonials lezen? Dan vind je deze  hier  op deze pagina.