Janneke’s Testimonial

16/04/2019

Janneke werkt sinds september 2018 bij ALTEN als Software Tester in de unit Technical software in Capelle a/d IJssel.

“Na mijn master Mechanical Engineering wilde ik me meer verdiepen in technische software in plaats van hardware en ALTEN was voor mij hét bedrijf om hier op een professionele en open manier veel over te leren. Zowel tijdens het sollicitatieproces, als later op de werkvloer,  zijn de lijntjes binnen ALTEN lekker kort, waardoor je snel duidelijkheid krijgt.

Ik ben begonnen met de Masterclass Technical Tester, waar je in ruim 6 weken zowel theoretische als meer praktijkgerichte trainingen volgt en zo een brede basis aan kennis en vaardigheden ontwikkelt. Het is heel leuk om met je medestarters direct zo intensief samen te werken en je leert elkaar in korte tijd erg goed kennen. Door de kennis en sociale events blijf je goed contact houden met je collega’s van ALTEN. Voorbeelden van sociale events zijn maandmeetings, sportieve activiteiten en spelletjesavonden.

De overgang van de Masterclass naar een project bij de klant is makkelijker dan gedacht. Door de goede brede basis en begeleiding, had ik erg snel het idee dat ik van toegevoegde waarde was voor de klant en echt een verschil kan maken in de kwaliteit van een product.

Tijdens een project spreek je je manager regelmatig en voor de technische uitdagingen is het altijd mogelijk advies te vragen aan een Technisch Manager of andere consultant van ALTEN. Je technische ontwikkeling gaat gewoon door. Natuurlijk met praktijkkennis die je opdoet in je project, maar ook door extra trainingen die je kunt volgen en de kennisavonden die georganiseerd worden.”

Share