Dennis' Testimonial - ALTEN Netherlands

Dennis’ Testimonial

ALTEN Testinmonial Dennis
04/04/2019

Dennis werkt sinds 1 mei 2017 als Software Engineer bij ALTEN Technology in Capelle aan den IJssel.

“Toen ik 2 jaar geleden met ALTEN in aanraking kwam, was de keuze om hier in dienst te treden eigenlijk snel gemaakt. Na een informatief gesprek had ik al snel het gevoel dat ik hier op mijn plek zou zitten. Bij ALTEN kan ik mezelf totaal focussen op mijn ontwikkeling door middel van verschillende trainingen en de opdrachten die op projectbasis bij verschillende klanten worden aangeboden. Naast het dagelijkse harde werk is er ook nog genoeg tijd voor ontspanning door de vele leuke events die georganiseerd worden en dit vond ik een mooi pluspunt.

Wat ik verder fijn vind, is dat je er nooit helemaal alleen voor staat. Als je een technisch probleem hebt bij een klant, dan staat er een grote groep collega’s klaar die je ondersteuning kan geven. Dit geeft je de mogelijkheid om samen te werken met ambitieuze collega’s, te leren van elkaar en beter te worden in je vak.

Op dit moment werk ik aan een applicatie die seismische data verwerkt. Ik ben bij deze opdracht niet alleen bezig met programmeren, maar ook met andere onderdelen van het softwareproces, zoals het juist opzetten van het bouwsysteem. Ik heb dus een leuke en afwisselende baan waar ik elke dag met veel plezier naar toe ga.”

Share