Jesse’s Testimonial

ALTEN Testimonial Jesse
21/03/2019

Jesse is 8 jaar geleden in dienst getreden bij ALTEN als Technical Software consultant. Hij vindt het nog steeds belangrijk om zichzelf te blijven verbeteren en zijn kennis te verbreden op het gebied van software engineering. 

“Ik ben bij ALTEN begonnen als consultant, omdat dit mij de mogelijkheid gaf om bij verschillende bedrijven ervaring op te doen. ALTEN biedt een grote diversiteit aan opdrachten, waardoor het mogelijk wordt om een werkplek te vinden waar je op dat moment naar op zoek bent.

Vanwege de grote verscheidenheid aan klanten en opdrachten lukt het altijd om in goede samenspraak met je Business Manager een geschikte en uitdagende vervolgopdracht te vinden. Het project waar ik momenteel werkzaam ben, bijvoorbeeld, is technisch zeer uitdagend. Ik werk aan complexe medische apparatuur waarbij veel verschillende technieken en programmeertalen gebruikt worden. Naast interessante opdrachten, zorgen ook trainingen, kennisgroepen en technische activiteiten ervoor dat ik me kan blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als technisch vlak.

Ook teamwork en goed contact met collega’s zijn voor mij belangrijk. Bij ALTEN worden regelmatig social events georganiseerd, denk hierbij aan maandmeetings, kennisavonden, etc. Zo blijf je in contact.

Share