Marc’s Testimonial

ALTEN Testimonial Marc
07/03/2019

Marc is begin 2008 bij ALTEN begonnen en werkt inmiddels dus al 11 jaar voor de unit Technical Software Zuid in Eindhoven. Hij heeft in al die jaren het bedrijf zien groeien, zowel in aantal medewerkers als in professionaliteit. Wat hetzelfde is gebleven is de persoonlijke aandacht voor het welzijn en de continue ontwikkeling van de collega’s.

“Ik heb destijds gekozen voor ALTEN omdat zij de meeste welgemeende interesse toonde en mij ook de tijd gaven om tot een beslissing te komen over hoe ik mijn carrière wilde voortzetten. Op dat moment wist ik alleen dat ik terug wilde komen naar de regio waar ik opgegroeid ben.

Oorspronkelijk dacht ik slechts enkele jaren in de consultancy te blijven en op die manier te ontdekken wat het beste bij mij past. Het blijkt dat juist de afwisseling in opdrachten die ALTEN biedt, samen met de extra-curriculaire activiteiten goed bij mij passen.

Wanneer er een nieuwe opdracht beschikbaar is, overlegt je manager met je of de opdracht bij je past. Als dit niet het geval is, dan wordt er gezocht naar een oplossing. Dit toont dat er oprechte aandacht is voor mijn welzijn. Voor wat betreft mijn ontwikkeling; naast de aangeboden standaard cursussen is er ook ruimte voor persoonlijke coaching door de manager of indien nodig een gespecialiseerde coach. Deze laatste heeft mij geholpen een grote stap te zetten op het vlak van mijn soft-skills.

De vele afwisselende opdrachten, zowel korte als lange, geven mij de kans om te groeien als Software Engineer op technisch gebied. Iedere klant benadert de uitdaging van software ontwikkeling weer anders en bij ieder bedrijf kan ik ook mijn eerder opgedane ervaring gebruiken om de opdrachtgever verder te helpen. Door de afwisseling blijft het interessant en uitdagend om er helemaal voor te gaan!”

Share