Dennis’ Testimonial

ALTEN Testimonial Dennis
04/03/2019

Dennis werkt sinds anderhalf jaar bij de jongste unit van ALTEN: Digital Enterprise. Hier heeft hij inmiddels, met veel plezier, aan diverse opdrachten gewerkt voor verschillende klanten. 

“Na twee jaar in Ierland gewoond en gewerkt te hebben, besloot ik terug te gaan naar Nederland om een traineeship te volgen in software ontwikkeling. Via dit traineeship ben ik terechtgekomen bij ALTEN waar ik de ruimte kreeg om meer kennis en ervaring op te doen. Vanuit de unit Digital Enterprise kreeg ik veel vertrouwen, waardoor ik vastbesloten was om mijn meerwaarde te tonen en een vaste plek te krijgen binnen het bedrijf.

Nu anderhalf jaar later is dat gevoel van vertrouwen alleen maar groter geworden en geniet ik van mijn tijd bij ALTEN. Voor mij is het belangrijk dat je bij een bedrijf als persoon centraal staat: jouw ontwikkeling, plezier, vertrouwen en saamhorigheid. Als deze waarden aanwezig zijn dan volgen de prestaties vanzelf. Bij ALTEN zijn deze waarden zeker aanwezig. Ik heb aan meerdere uitdagende projecten kunnen werken en heb de mogelijkheid gekregen om een deeltijdstudie te doen.

Ik heb bijvoorbeeld een tool mogen ontwikkelen waarmee CV’s volledig geautomatiseerd omgezet worden van één huisstijl naar een ander. Voorheen deed de klant dit handmatig, wat natuurlijk veel tijd kost. Deze last hebben we weggenomen, zodat het bedrijf zich volledig kan focussen op haar kernwerkzaamheden. Dit was een uitdagend project waarin ik mijn creativiteit als ontwikkelaar heb toegepast en veel kennis heb opgedaan.

Oftewel, ALTEN is een plek waar ik mezelf kan zijn, waar ik me kan ontwikkelen en continue word uitgedaagd. En laten we de borrels ook zeker niet vergeten.”

Share