I-see de intelligente bril

15/08/2018

Ben je benieuwd hoe de volgende generatie brillen eruit gaat zien, die met behulp van technologie jouw bril intelligent maakt? Die je helpt om dagelijkse ervaringen te volgen, maar eruit ziet als een gewone trendy bril?

ALTEN Nederland is trots op haar bijdrage aan het I-SEE project, waarmee de volgende generatie brillen voor Luxottica tot stand komt! Brillen die voorzien zijn van slimme sensoren en elektronica, die jouw activiteiten monitort. Een prachtig voorbeeld van hoe IoT impact kan hebben op het dagelijks leven!

Bij de ontwikkeling van deze slimme bril heeft ALTEN samengewerkt met Luxottica, Sigma Connectivity, Ernst&Young en Fondazione Centro San Raffaele.

ALTEN heeft in dit project de volledige softwareontwikkeling (op de bril, de telefoon en de Cloud) onder haar verantwoordelijkheid gehad. Wil je meer weten? Check dan deze website over het I-SEE project.

Share

Dit vind je misschien ook leuk