Masterclass & Upperclass

Bij ALTEN starten binnenkort weer nieuwe Masterclasses and Upperclass. Ben jij net afgestudeerd of een young professional met een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau? Dan kun je bij ALTEN jouw kennis vergroten met trainingen en begeleiding, om als consultant aan de slag te kunnen gaan. Er zijn Masterclasses voor de business lines Technology en IT.

 

Binnen ALTEN IT start de volgende Upperclass:

In een korte en intensieve tijd wordt je in de Upper class klaargestoomd om de rol van Test Automation Engineer te vervullen. In de Upper class ligt de focus op nieuwe technieken en methodes die we je hands-on aanbieden tijdens de Upper class trainingen.

Binnen ALTEN IT starten de volgende Masterclasses:

De IT Masterclasses worden afgesloten met diverse certificaten. Na de trainingsperiode, word je bij één van onze grote klanten geïntroduceerd om het geleerde in de praktijk toe te passen. Gedurende het eerste jaar krijg je de beschikking over een persoonlijke coach om je verder te begeleiden bij je werkzaamheden.

Wij komen graag in contact met kandidaten met een afgeronde HBO/WO opleiding met IT component (Informatica, Business Analytics, Informatietechnologie, Wiskunde of Kunstmatige Intelligentie). Stuur je sollicitatie door te klikken op de links onder één van bovenstaande vacatures.

Binnen ALTEN Technology starten de volgende Masterclasses:

De Technology Masterclass is voor kandidaten met een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau met een technische component (Technische informatica, Wiskunde, Natuurkunde, Lucht- en ruimtevaart). Je wordt in een korte periode klaargestoomd om aan de slag te gaan op het gebied van Software Development of Technical Software Testing. Er worden technische trainingen aangeboden je wordt intensief door ervaren consultants begeleid.

Klik op één van bovenstaande vacatures om te solliciteren.

Neem voor meer informatie over de Masterclasses contact op met onze recruiters op een kantoor bij jou in de regio.

 

Werken als Testconsultant bij ALTEN IT

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN IT werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Mohamed [...]

Werken als Technisch Consultant bij ALTEN Technology

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN Technology werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Marnix [...]

Nieuwste vacatures

44 Openstaande vacatures