Afstuderen

Ga jij (binnenkort) afstuderen voor je bachelor of master? Bekijk dan de interessante mogelijkheden die ALTEN je kan bieden. Om af te studeren heb je een aansprekende én uitdagende opdracht nodig, maar ook de juiste begeleiding en ervaren collega’s om je heen waarop je terug kunt vallen. Dat is wat ALTEN je kan bieden.

Maak een keuze uit de verschillende afstudeeropdrachten die op onze website staan óf stuur ons jouw idee voor een afstudeeropdracht. Dit kan ook een bepaald interessegebied zijn. Wij gaan graag het gesprek met jou aan en proberen samen tot een passend onderwerp te komen.  Om voor een afstudeerplaats bij ALTEN in aanmerking te komen, ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief waarin je aangeeft welke opdracht of welk interessegebied je aanspreekt en waarom. Wanneer we voldoende mogelijkheden voor je zien, nodigen wij je uit voor een gesprek om nader kennis te maken.

Ga je bij ALTEN als afstudeerder aan de slag, dan ontvang je een stagecontract en uiteraard een mooie stagevergoeding. Je kunt deelnemen aan alle activiteiten die binnen ALTEN worden georganiseerd (informele uitjes, kennisavonden, maandmeetings en meer) en je wordt begeleid door een ervaren consultant. Deze consultant heeft wekelijks contact met jou over de voortgang, geeft je tips en ondersteunt je bij het oplossen van problemen. Daarnaast word je begeleid naar het opleveren van je scriptie.

En…ben je geslaagd? Dan maak je ook nog eens kans op een baan bij ALTEN!

Ben je enthousiast geworden over het afstuderen bij ALTEN? Neem dan contact met ons op óf stuur je CV en motivatiebrief toe!

 

Nieuwste vacatures

62 services

Masterclass

Bij ALTEN starten er regelmatig nieuwe Masterclasses. Ben jij net afgestudeerd of een young professional met een afgeronde opleiding op HBO/WO [...]