Consulting Offereing

Positionering

ALTEN
De technologie partner bij uitstek

ALTEN, de Europese leider op het gebied van technology consulting & engineering, biedt haar klanten ondersteuning bij strategische ontwikkelingen op het gebied innovatie R&D en IT systemen.

Haar top-ingenieurs zijn werkzaam aan de research & development van projecten voor technische en IT systeemafdelingen van grote zakelijke klanten in de sectoren industrie, telecommunicatie en dienstverlening.

In een wereldwijd snel veranderende wereld, integreert ALTEN in de R&D strategie van haar klanten om de prestaties te verbeteren te ondersteunen bij het betreden van nieuwe markten.

ALTEN is werkzaam in 20 landen, bestrijkt de gehele ontwikkelcyclus en biedt een uitgebreide keuze in service niveaus, van technology consultancy tot het geheel outsourcen van projecten. ALTEN is dan ook dé technologie partner bij uitstek voor toonaangevende bedrijven in Europa.

ALTEN’s positionering

De strategische positionering van de ALTEN Groep is gebaseerd op:

  • ALTEN’s core business: consultancy, project management, R&D.
  • Specialistische diensten, ontwikkelen van specifieke expertise in de overige gebieden van de ontwikkelcyclus (zoals PMO, industriële processen, documentatie, technische trainingen, etc.).

Alle aan ALTEN toevertrouwde projecten worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde ingenieurs.

Kern elementen

Een grote toegevoegde waarde in de technologie100% ingenieurs, strategische gepositioneerd in state-of-the R&D.

Gediversifieerd aanbodTechnology consultancy en management van gestructureerde projecten.

Een toegewijde organisatie voor de uitvoering van gestructureerde projectenBewezen methoden van projectuitvoering, gecertificeerd op CMMI level 3.

Wereldwijd gevestigd17.700 ingenieurs in 20 landen, waarvan ruim 50% buiten Frankrijk werkzaam.

Een uitgebalanceerde mix van sectorenTechnologie partner van alle bedrijfssectoren, het vermogen om zowel technologische en methodologische 'gateways' te bouwen.

Hoog niveau recruitment2,500 ingenieurs geworven in 2014.

Loopbaantrajecten die excellentie kwekenGrote investeringen in de ontwikkeling van vaardigheden op gebied van expertise en management

Nieuwste vacatures

44 Openstaande vacatures

De partner in technologie

De drie business
lines van ALTEN

ALTEN, de Europese marktleider in technology consulting & engineering, biedt ondersteuning aan de ontwikkelingsstrategie van haar klanten op het gebied van innovatie, R&D en IT systemen.
De 17.700 top ingenieurs van ALTEN voeren R&D projecten uit op het gebied van technische en informatiesystemen.