Positionering

ALTEN
De technologie partner bij uitstek

ALTEN, de Europese leider op het gebied van technology consulting & engineering, biedt haar klanten ondersteuning bij strategische ontwikkelingen op het gebied van innovatie R&D en IT systemen.

Haar top-ingenieurs werken aan research & development van projecten voor technische en IT systeemafdelingen van grote zakelijke klanten in o.a. de  industrie, telecommunicatie en zakelijke dienstverlening.

In een wereld die snel verandert, integreert ALTEN in de R&D strategie van haar klanten om de prestaties te verbeteren te ondersteunen bij het betreden van nieuwe markten.

ALTEN is actief in ruim 20 landen, bestrijkt de gehele ontwikkelcyclus en biedt een uitgebreide keuze in service niveaus, van technology consultancy tot het geheel outsourcen van projecten. ALTEN is dan ook dé technologie partner bij uitstek voor toonaangevende bedrijven in Europa.

ALTEN’s positionering

De strategische positionering van de ALTEN Groep is gebaseerd op:

  • ALTEN’s core business: consultancy, project management, R&D.
  • Specialistische diensten, ontwikkelen van specifieke expertise in de overige gebieden van de ontwikkelcyclus (zoals PMO, industriële processen, documentatie, technische trainingen, etc.).

Alle aan ALTEN toevertrouwde projecten worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde consultants.

Kern elementen

Een grote toegevoegde waarde in de technologie100% ingenieurs, strategisch gepositioneerd in state-of-the R&D.


Gediversifieerd aanbodTechnology consultancy en management van gestructureerde projecten.


Een toegewijde organisatie voor de uitvoering van gestructureerde projectenBewezen methoden van projectuitvoering, gecertificeerd op CMMI level 3.


Wereldwijd gevestigd17.700 ingenieurs in 20 landen, waarvan ruim 50% buiten Frankrijk werkzaam.


Een uitgebalanceerde mix van sectorenTechnologie partner van alle bedrijfssectoren, het vermogen om zowel technologische en methodologische 'gateways' te bouwen.

Nieuwste vacatures

73 services

The Technology
partner

De drie business
lines van ALTEN

ALTEN, de Europese marktleider in technology consulting & engineering, biedt ondersteuning aan de ontwikkelingsstrategie van haar klanten op het gebied van innovatie, R&D en IT systemen.
De 17.700 top ingenieurs van ALTEN voeren R&D projecten uit op het gebied van technische en informatiesystemen.